The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Γκλάντμπαχ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-БоруссияМ-27.08

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022, 7:30 μ.μ.

Αρένα Allianz

Στον κεντρικό αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής της Bundesliga θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν την πιο δυνατή οι Μπάγερν Μονάχου και Γκλάντμπαχ.

Μπάγερν Μονάχου

Τρεις νίκες με συνολικό σκορ 15:1, ήταν τόσο μαγευτικό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την Μπάγερν, η οποία εδώ και δέκα χρόνια δεν έχει δώσει σε κανέναν την ιδιότητά της ως η καλύτερη ομάδα στη Γερμανία. Να θυμίσω ότι η Άιντραχτ (6:1), η Βόλφσμπουργκ (2:0) και η Μπόχουμ (7:0) στην Bundesliga, καθώς και η ΡΜ Λειψίας (5:3) στο Super Cup έχουν ήδη νικηθεί από την επιθετική δύναμη των παικτών του Μονάχου.

Γκλάντμπαχ

Παράλληλα, η Γκλάντμπαχ νίκησε εντός έδρας τη Χόφενχαϊμ (3:1) και τη Χέρτα Βερολίνου (1:0), ενώ εκτός έδρας σημείωσε ισοπαλία 2:2 με τη Σάλκε. Μέχρι στιγμής «τα πουλάρια» βρίσκονται στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς και διαφορά τερμάτων 6:3. Έχουν υψηλές δυνατότητες και σίγουρα θα ηγηθούν του αγώνα για τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Πρόβλεψη

Πριν από ένα χρόνο, η Γκλάντμπαχ νίκησε δύο φορές την Μπάγερν Μονάχου και άλλη μια φορά σημειώθηκε ισοπαλία. Είμαι σίγουρος ότι οι Βαυαροί στοχεύει στην εκδίκηση, και δεδομένης της τεράστιας επιθετικής δυνατότητας των ομάδων θα σημειωθούν πολλά γκολ στην επερχόμενη συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *