The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Βόλφσμπουργκ: προγνωστικά για στοίχημα

WOLFSBURG, GERMANY - APRIL 17: Ridle Baku of VfL Wolfsburg is challenged by Alphonso Davies of FC Bayern Muenchen during the Bundesliga match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Muenchen at Volkswagen Arena on April 17, 2021 in Wolfsburg, Germany. Sporting stadiums around Germany remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Martin Rose/Getty Images)

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Στη Γερμανία αυτή την εβδομάδα θα τελειώσουν το ποδόσφαιρο και θα φύγουν σε διακοπές. Η καλύτερη ομάδα της χώρας, η Μπάγερν Μονάχου, θα το κάνει πιο νωρίς από οποιονδήποτε άλλον. Κάποτε άνοιξε το πρωτάθλημα το καλοκαίρι και θα κλείσει πρώτη τον 1ο γύρο. Ήδη την Παρασκευή το «αστέρι του Νότου» θα υποδεχθεί τη Βόλφσμπουργκ. Μήπως οι «λύκοι» θα κλέψουν βαθμούς από το φαβορί, εκμεταλλευόμενοι την προχριστουγεννιάτικη διάθεσή του; Οι αναλυτές του site έχουν κάνει πρόβλεψη για τον αγώνα στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

Η Μπάγερν πέρασε το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς υπό την ηγεσία του Νάγκελσμαν

Το «αστέρι του Νότου» δεν έπαιζε πάντα ταυτόχρονα ποδόσφαιρο του επιπέδου του. Η αποτυχία στο κύπελλο ξεχωρίζει, για πολύ καιρό ακόμα, τόσο τον νεαρό τεχνικό όσο και στους παίκτες του, θα θυμίζουν αυτά τα 0-5 με την ασταθή Γλάντμπαχ. Υπήρχαν αστοχίες στην Μπουντεσλίγκα και, κατά κανόνα, όταν ήταν λιγότερο αναμενόμενες, με την Άιντραχτ στην κρίση, παραδοσιακά αδύναμη Άουγκσμπουργκ. Όμως, από την άλλη, τουλάχιστον ο Τζούλιαν κράτησε την ομάδα στο ίδιο υψηλό επίπεδο και κέρδισε και τα 6 ματς στο Champions League, αφήνοντας πίσω την Μπαρτσελόνα! Και ο Λεβαντόφσκι, ακόμη και χωρίς τη Χρυσή Μπάλα, εξακολουθεί να είναι θανατηφόρα αποτελεσματικός. Μετά το διπλό στη Στουτγάρδη έχει 18 γκολ, αλλά εκεί ήρωας ήταν ο Γκνάμπρι, ο οποίος συμμετείχε και στα 5 γκολ: ένα χατ-τρικ και 2 ασίστ.

Η Βόλφσμπουργκ σίγουρα δεν θα βάλει τον 1ο γύρο στο ενεργητικό

Οι «λύκοι» την περασμένη σεζόν μπόρεσαν απροσδόκητα να μπουν στο top-4 των καλύτερων της Bundesliga. Και, κατά συνέπεια, κατάφεραν να προκριθούν στο Champions League, αλλά αυτό δεν έσωσε τον Όλιβερ Γκλάσνερ από την απόλυση, λένε δήθεν ο Αυστριακός τσακώθηκε με όλους. Ούτε για το van Bommel ούτε για τον Kofeldt δεν έλεγαν κάτι τέτοιο, αλλά γενικά και οι δύο νεαροί τεχνικοί δούλεψαν πανομοιότυπα στον πρώτο γύρο. Μετά από έναν σύντομο «μήνα του μέλιτος» στην αρχή, με αρκετές νίκες (αν και ο Μαρκ κατάφερε να κάνει ντεμπούτο 0-2 στο κύπελλο με κάποια Πρόυσεν) ακολούθησε μεγάλη πτώση. Κολωνία. Ως αποτέλεσμα, οι Γερμανοί έχουν ήδη αποκλειστεί από τα ευρωπαϊκά κύπελλα γενικότερα (είναι μόλις 4οι στον όμιλό τους), και στο πρωτάθλημα είναι αρκετά χαμηλά. Η ήττα 2-3 από την Κολωνία ήταν η 4η σερί στην Bundesliga. Αν και στη Γερμανία όλες οι ομάδες πάνε πολύ κοντά μία στην άλλη, και μερικά επιτυχημένα παιχνίδια θα αναπλήρωναν τα πάντα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπάγερν Μονάχου στα τελευταία 14 ματς χάρισε στον αντίπαλο μόνο 1 ισοπαλία. Ήταν το φθινόπωρο του 2017, όταν οι «λύκοι» εκτός έδρας μπόρεσαν να ισοφαρίσουν, έχοντας χάσει δύο φορές στο 1ο ημίχρονο.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου είναι ήδη πρωταθλήτρια του «χειμώνα», αφού ο αντίπαλος είναι πολύ αδύναμος στον τελευταίο γύρο. Ποντάρουμε στη νίκη του μεγιστάνα με το χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,64.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *