The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Бавария-30.09b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Μόναχο. Γήπεδο Allianz Arena

Αγώνας του δωδέκατου γύρου της Μπουντεσλίγκα μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ έχει προγραμματιστεί για την επερχόμενη Τετάρτη.

Μπάγερν Μονάχου

Τα τελευταία πέντε παιχνίδια η Μπάγερν κατάφερε να σημειώσει τρεις φορές ισοπαλία με τους Βέρντερ Βρέμης (1:1), ΡΜ Λειψίας (3:3) και Ούνιον Βερολίνου (1:1), καθώς νίκησε όχι χωρίς δυσκολία την Ντόρτμουντ (3:2) και τη Στουτγκάρδη (3:1). Ως αποτέλεσμα, η ομάδα του Μονάχου έχασε την ηγεσία της στην κατάταξη, τώρα είναι η δεύτερη με 24 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 35:17.

Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ συνεχίζει να μη γνωρίζει την πικρία της ήττας και κατατάσσεται τέταρτη με 21 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 18:11. Στις πρόσφατες συναντήσεις τους οι «λύκοι» αποδείχθηκαν ισχυρότεροι από τους Τότεναμ (2:1), Σάλκε (2:0), Βέρντερ Βρέμης (5:3) και Άιντραχτ Φραγκφούρτης (2:1), επιπλέον, έχοντας παίξει ισοπαλία 2:2 με την Κολωνία.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Μπάγερν Μονάχου έχει μια καλή πιθανότητα να σπάσει τελικά το θετικό σερί του αντιπάλου. Αλλά οι παίκτες του Μονάχου δεν είναι καθόλου τέλειοι τώρα, οπότε η Βόλφσμπουργκ είναι σε θέση να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στο τέρμα του αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *