The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου  εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Интер-01.11

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – Αγωνιστική 6/6

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Αρένα Allianz

Κατά κανόνα, ο 6ος, τελευταίος γύρος στο Champions League γίνεται καθοριστικός, βασικός. Υπάρχουν όμως και ομάδες στις οποίες όλα είναι ήδη ξεκάθαρα. Ως αποτέλεσμα, ο δυνητικά κεντρικός αγώνας της ημέρας γίνεται de facto φιλικός. Τόσο η Μπάγερν Μονάχου  όσο και η Ίντερ έχουν ήδη λύσει τα πάντα, ώστε να μπορούν να παίξουν για τον εαυτό τους και τους φιλάθλους. Ποιος θα το κάνει καλύτερα στο Μόναχο; Δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα των κορυφαίων συλλόγων που θα αναμετρηθούν την 1η Νοεμβρίου 2022 είναι διαθέσιμη στο κοινό του ιστότοπου.

Η Μπάγερν Μονάχου  έδειξε ξανά ότι δεν είχε προβλήματα στη φάση των ομίλων του Champions League

Το «Star of the South» παίζει μάλλον αμφιλεγόμενο υπό τον Julian Nagelsmann. Μιλώντας ειλικρινά, το νεαρό ταλέντο στην προπονητική γέφυρα του Μονάχου δεν τραβάει τόσο πολύ ώστε να δικαιολογήσει την αποζημίωση που όρισε ο μεγαλοπρεπής για το δικαίωμα να δελεάσει αυτόν τον ειδικό από τη ΡΜ Λειψίας. Αυτό το φθινόπωρο έκανα πολλά λάθη, αλλά στην Bundesliga. Όμως στην διεθνή αρένα όλα πάνε σχεδόν τέλεια το φθινόπωρο. Αυτός ο γύρος ξεκίνησε με ένα ζευγάρι νικών 2-0, έτσι, νίκησαν και την Ίντερ εκτός έδρας και την Μπαρτσελόνα εντός έδρας. Στη συνέχεια με τη Βικτόρια, το αουτσάιντερ, αναμενόμενα κέρδισαν τα μέγιστα, εξασφαλίζοντας τα πλέι οφ. Ταυτόχρονα όμως, η κλάση ήταν αρκετή ψηλή για να νικήσουν την Μπαρτσελόνα χωρίς κανένα πρόβλημα αυτή την εβδομάδα. Σκόραραν στο «Καμπ Νου» 3 αναπάντητα γκολ!

Η Ίντερ μπόρεσε να «θάψει» την ίδια την Μπαρτσελόνα

Οι «μαύρομπλε», υπό τον Σιμόνε Ιντζάγκι, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το σκουντέτο. Όμως ο Simone Inzaghi ξεπερνά τον σεβαστό προκάτοχό του, Antonio Conte, στην επιτυχία στο Champions League. Και καλά, πρόκριση πέρυσι στα πλέι οφ, τότε η λίστα των αντιπάλων ήταν κατάλληλη. Τώρα όμως οι Ιταλοί βρίσκονται στον 1ο όμιλο με την Μπάγερν Μονάχου και την Μπαρτσελόνα. Δεν πειράζει αν πραγματικά δεν έγινε τίποτα με τους Γερμανούς (0-2 στο Giuseppe Meazza στον εναρκτήριο γύρο), στην καθοριστική συνάντηση με τους «Καταλανούς» οι «νερατζούρι» κέρδισαν 4 βαθμούς (1-0 εντός έδρας και 3-3 εκτός). Έμεινε μόνο να αποφευχθεί το λάθος με τη Βικτώρια. Και, έχοντας κερδίσει τους Τσέχους στον 2ο αγώνα, η Ίντερ εξασφάλισε τη θέση της στα πλέι οφ νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα. Τώρα το ταξίδι στο Μόναχο έχει γίνει, ουσιαστικά, τουριστικό.

Προηγούμενοι αγώνες

Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση: 8 επίσημες μάχες πραγματοποιήθηκαν σε αυτό το ζευγάρι. Και οι γηπεδούχοι σημείωσαν μόλις 1 ισοπαλία και 7 ήττες!

Πρόβλεψη

Σε γενικές γραμμές, ο αγώνας γίνεται ουσιαστικά φιλικός. Σε αυτό, η Μπάγερν Μονάχου  θα πρέπει να κερδίσει εντός έδρας με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,72.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *