The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Άουγκσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMunich-Augsburg-25.09

Μπουντεσλίγκα

Allianz Arena, Μόναχο

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον επόμενο γύρο της Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της θα φιλοξενεί την Άουγκσμπουργκ. Αυτό το παιχνίδι είναι μια παραλλαγή του  ντέρμπι του Μοναχού, στις τελευταίες έξι προσωπικές συναντήσεις οι «κόκκινοι» νικούσαν τους «Fuggers» αποκλειστικά μέσα από το χάντικαπ -1.5. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα στατιστικά στοιχεία, καθώς και τον παράγοντα της έδρας, δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι η ομάδα του Κόβατς στο επερχόμενο παιχνίδι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Τέλεια φόρμα

Το περασμένο Σάββατο η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε και πάλι τον αντίπαλό της, την ασημένια πρωταθλήτρια της Γερμανίας, Σάλκε. Το σκορ της συνάντησης είναι 2:0, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 12 μονάδες μετά από 4 γύρους, δηλ. 100% αποτέλεσμα. Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι τα περασμένα μεσοβδόμαδα οι «κόκκινοι» με το ίδιο αποτέλεσμα 2:0, αλλά εκτός έδρας, νίκησαν την πορτογαλική Μπενφίκα στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μετά την ήττα

Σε αντίθεση με τη Μπάγερν Μονάχου η Άουγκσμπουργκ δεν έχει τίποτα να καυχηθεί όσον αφορά τα αποτελέσματα. Οι «Fuggers» σε τέσσερις εναρκτήριους γύρους σημείωσαν 4 βαθμούς, βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, και ο τελευταίος αγώνας χάθηκε από τη Βέρντερ Βρέμης με σκορ 2:3. Ο αγώνας αποδείχθηκε παραγωγικός, στόχους για τους Βαυαρούς σημείωσαν ο Jah Chol Ku και ο Mach. Εκτός έδρας η Άουγκσμπουργκ μετράει τη νίκη επί της Φορτούνα και την ήττα από τη Μάιντς.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου παίζει πολύ δυνατά στην έδρα της, δεν χωράει καμία αμφιβολία στη νίκη της πρωταθλήτριας. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η Άουγκσμπουργκ έχει προβλήματα με τη δημιουργικότητα, ο καλύτερος επιθετικός των «Fugger», ο Φινμπόγκασον, συνεχίζει να ανακάμπτει. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να προσπαθήσετε να στοιχηματίσετε στην ξηρή νίκη του φαβορί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ξηρή νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *