The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Άουγκσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Вильярреал-12.04_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 9 Απριλίου 2022, 4:30 μ.μ.

Αρένα Allianz

Η Bundesliga έχει παραδοσιακά ένα πλούσιο Σάββατο. Θα παίξει και η Μπάγερν Μονάχου, παρά τη συμμετοχή στο Champions League. Αυτή τη φορά η Άουγκσμπουργκ θα έρθει στο Μόναχο. Έχουν οι φιλοξενούμενοι έστω κάτι ελπίδες για επιτυχία, που φυσικά θα είναι για αυτούς ισοπαλία; Ή το ερώτημα είναι με πόσο μεγάλο σκορ θα κερδίσει η πρωταθλήτρια;

Η Μπάγερν Μονάχου θα φέρει τη σεζόν στο λογικό της τέλος, σκεπτόμενη περισσότερο το Champions League

Το «Αστέρι του Νότου» θα μπορούσε από βλακεία να πάρει τεχνική ήττα στον τελευταίο γύρο. Από απροσεξία του ο Κομάν τον οποίο άλλαξαν στο τέλος του αγώνα δεν έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο και για λίγη ώρα, μισό λεπτό, στο γήπεδο βρίσκονταν 12 παίκτες. Αλλά όλοι κατάλαβαν ότι οι κριτές επίσης δεν έλεγχαν τη διαδικασία αντικατάστασης και γι’ αυτό αποφασίστηκε να συνεχιστεί η συνάντηση – και έληξε 4-1. Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο Λεβαντόφσκι αυτή τη φορά πέρασε χρόνο στο γήπεδο «τζάμπα». Ακόμη και η Φράιμπουργκ δεν μπορούσε να επέμβει, και οι παίκτες του Νάγκελσμαν έκαναν άλλο ένα βήμα προς το τρόπαιο. Όμως η Βιγιαρεάλ την Τετάρτη στο Champions League έδειξε τις αδυναμίες του γερμανικού κολοσσού, νικώντας τον με 1-0. Φυσικά, πλέον προτεραιότητα είναι η «απάντηση» της Τρίτης. Και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει τη σύνθεση και την τακτική για τη συνάντηση του Σαββάτου.

Η Άουγκσμπουργκ αναγκάστηκε να ξεκινήσει τον Απρίλιο σε ένα σφιχτό πρόγραμμα

Οι Fuggers δεν μπόρεσαν να παίξουν έγκαιρα τη συνάντηση με τη Μαίντς, παρεμπόδισε η επιδημία του κορωνοϊού στη σύνθεση του αντιπάλου. Εξαιτίας αυτού, τώρα, μετά από μια παύση για διεθνείς αγώνες, έπρεπε να παίξουν σε ένα ασυνήθιστα σφιχτό πρόγραμμα. Μόνο την Κυριακή, οι παίκτες του Μάρκους Βάιντσιερλ έπαιξαν με τη Βόλφσμπουργκ εντός έδρας και την νίκησαν τρεις φορές. Μετά από 3 μέρες, στο ίδιο γήπεδο, επιτέλους κατάφεραν να φιλοξενήσουν τη Μαίντς. Ήταν πιο δύσκολο εδώ, αλλά, το πιο σημαντικό, λόγω της επιτυχίας του 2-1, κερδήθηκαν νέοι 3 βαθμοί, που αύξησαν τη διαφορά από τον διώκτη. Και τώρα, πάλι μετά από μερικές μέρες ξεκούρασης, θα πάνε επίσκεψη στην καλύτερη ομάδα της χώρας…

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπάγερν Μονάχου είχε εξαιρετικά αποτελέσματα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, όπως και με πολλές μάλλον αδύναμες ομάδες. Όμως, τον Νοέμβριο, οι Fuggers μπόρεσαν να δημιουργήσουν αίσθηση νικώντας εντός έδρας τους πολυετή πρωταθλητές Γερμανίας με σκορ 2-1.

Πρόβλεψη

Η Άουγκσμπουργκ έχει την πολυτέλεια να χαλαρώσει μετά από 3 νίκες σε 4 γύρους. Αλλά η Μπάγερν Μονάχου πρέπει επίσης να εξοικονομήσει ενέργεια για το Champions League. Έτσι, μπορείτε να εξετάσετε το στοίχημα στο «σύνολο είναι κάτω από 4,0» (με απόδοση 1,97).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *