The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Άιντραχτ Φραγκφούρτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Айнтрахт-23.05b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 23 Μαΐου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Arena

Στις 23 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το κύριο μέρος των αγώνων του 27ου γύρου της Μπουντεσλίγκα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους θαυμαστές έχουν οι αγώνες της Μπάγερν Μονάχους, η οποία θα φιλοξενήσει την Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Έχουμε ετοιμάσει τη δική μας εκδοχή στοιχημάτων σε αυτήν τη μάχη.

Η Μπάγερν τρέχει προς τον επόμενο τίτλο

Μετά την καραντίνα η Μπάγερν αναμενόμενο νίκησε την Ουνιόν Βερολίνου με σκορ 2:0. Οι παίκτες Hans Flick δεν γνωρίζουν το έλεος και ηγούνται με περιθώριο 4 βαθμών. Οι Βαυαροί έχουν κάθε πιθανότητα να κερδίσουν το εθνικό κύπελλο και ακόμη και το Champions League. Το άδειο Alliance Arena είναι ένα σίγουρο μείον για την ομάδα, αλλά ακόμη και σε τέτοιες συνθήκες, η Μπάγερν δεν θα πρέπει να παρατηρήσει αντιπάλους όπως η τρέχουσα Άιντραχτ. Ρεαλιστικό ποδόσφαιρο, αυτό σίγουρα δεν αφορά τους Βαυαρούς, η ομάδα θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει τους οπαδούς της στις τηλεοπτικές οθόνες όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι «αετοί» θα στοιχηματίσουν στο κύπελλο

Η Άιντραχτ έχει μια αδύναμη σεζόν, σε σύγκριση με το παρελθόν, αν και ακόμα μπορεί να σωθεί. Στο πρωτάθλημα για τους «αετούς» όλα είναι ξεκάθαρα, 13η θέση στην κατάταξη, όπου είναι καιρός να σκεφτούν την ασφάλειά τους, γιατί μέχρι τη ζώνη των πλέι-οφ θέλουν μόνο πέντε βαθμούς. Μετά την καραντίνα οι πάικτες της Φρανκφούρτης, χωρίς πολλή αντίσταση, έχασαν εντός έδρας από την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ 1:3. Η κύρια ελπίδα των «αετών» είναι το Γερμανικό Κύπελλο, όπου έφτασαν στους ημιτελικούς, αλλά πρέπει να παίξουν με την Μπάγερν Μονάχου εδώ. Οι αμυντικές αποτυχίες είναι συχνές για την Άιντραχτ αυτή τη σεζόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι συναντήσεις αυτών των ομάδων δεν είναι βαρετές, αρκεί να πούμε ότι ο τελευταίος αγώνας τους έληξε με σκορ 5:1. Στον πρώτο γύρο αυτής της σεζόν οι «αετοί» κέρδισαν, και πριν από αυτό στο τελευταίο πρωτάθλημα υπήρχε σημειώθηκε συνττιπτική ήττα από τους Βαυαρούς. Με τη νίκη τους στον πρώτο γύρο η Φρανκφούρτη απέλυσε τον Νίκο Κόβατς. Τότε ήδη στο 9ο λεπτό, η Μπάγερν παρέμεινε στην μειονότητα, αλλά στην ιστορία θα παραμέινει μόνο το σκορ του αγώνα.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε μία ακόμα παραγωγική μάχη από τους αντιπάλους. Δεδομένης της κατάστασης των ομάδων, δεν είναι δύσκολο να κάνουμε μια πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι όλα θα καταλήξουν τη συντριπτική νίκη των γηπεδούχων. Σας προτείνουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 γκολ εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *