The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Άιντραχτ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Айнтрахт-24.10b

Γερμανική Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Μόναχο. Allianz Arena

Στο πλαίσιο του πέμπτου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα διεξαχθεί συνάντηση μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μπάγερν Μονάχου

Στην αρχή του πρωταθλήματος η Μπάγερν Μονάχου ευχαριστεί περιοδικά με έντονο παιχνίδι και αρκετά καλά αποτελέσματα. Μετά από αγώνες με τους Σάλκε (8:0), Χόφενχαϊμ (1:4), Χέρτα (4:3) και Αρμίνια Μπίλεφελντ (4:1), οι παίκτες του Μονάχου βρέθηκαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης με εννέα βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 17:8.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Άιντραχτ κέρδισε ήδη οκτώ βαθμούς, συμπληρωμένος με διαφορά τερμάτων 7:4. Με αυτούς τους δείκτες οι «αετοί» είναι τέταρτοι, που τους ικανοποιεί απόλυτα. Νωρίτερα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε την Χέρτα 3:1 και την Χόφενχαϊμ 2:1, εν τω μεταξύ, έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Κολωνία και 1:1 με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Πρόβλεψη

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Μπάγερν Μονάχου θα έχει μια μονομαχία αναφοράς από μια θέση δύναμης. Οι επιτυχίες της Άιντραχτ σχετίζονται κυρίως με ένα επιτυχημένο πρόγραμμα, ο πρώτος σοβαρός αντίπαλος δεν θα αφήσει στους «αετούς» την παραμικρή πιθανότητα για τουλάχιστον ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *