The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Άγιαξ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Bayern-Munchen-Ajax-2.10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Αρένα Allianz, Μόναχο

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του δεύτερου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η μονομαχία μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και ολλανδικής Άγιαξ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρίες στοιχημάτων δεν αμφιβάλλουν για την νίκη της πρωταθλήτριας Γερμανίας, αλλά αξίζει να προσέξουμε τις πρόσφατες αποτυχίες των «κόκκινων» στο πρωτάθλημα. Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η Άγιαξ δεν τα έχει όλα μια χαρά στην Eredivisie, οπότε γενικώς η γραμμή πονταρίσματος μπορεί να ονομαστεί λογική.

Δύο αποτυχίες

Σε προηγούμενες σεζόν η Μπάγερν Μονάχου στα τέλη Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου σπάνια είχε προβλήματα στους αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος. Συνήθως οι “κόκκινοι” μέχρι τότε σημείωναν καλή φόρμα, αλλά στην τρέχουσα σεζόν η κατάσταση είναι κάπως διαφορετική. Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε καλά, αλλά στους δύο τελευταίους γύρους απέτυχε. Πρώτα στην έδρα της η Μπάγερν Μονάχου έχασε την νίκη επί της Άουγκσμπουργκ, χάνοντας στο τέλος το γκολ, και το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα με την Χέρτα Βερολίνου.

Επίσης με ήττα

Αλλά και η Άγιαξ έρχεται στο επερχόμενο παιχνίδι όχι στην καλύτερη διάθεση, η ομάδα του Άμστερνταμ στο τελευταίο γύρο της Eredivisie έχασε εκτός έδρας από τον άμεσο ανταγωνιστή της, PSV, με σκορ 0:3. Αυτό το αποτέλεσμα έχει κρατήσει την Άγιαξ στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, αλλά τώρα η ομάδα από το Αϊντχόφεν έχει αρνητικό χάντικαπ των πέντε μονάδων στον ανταγωνιστή της.

Πρόβλεψη

Δύο αποτυχίες στη σειρά θα πρέπει να θυμώσουν τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίοι από κάθε άποψη έχουν αξιοσημείωτο πλεονέκτημα έναντι του μελλοντικού αντιπάλου τους. Η Άγιαξ ενισχύθηκε καλά πριν από την έναρξη της σεζόν, αλλά παρ’ όλα αυτά αυτή η ομάδα χαρακτηρίζεται με υφέσεις, καθώς και ο προπονητής της Άγιαξ δεν έχει μεγάλη σύνθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχους με χάντικαπ -1.5 με απόδοση 1.55


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *