The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) εναντίον Ατλέτικο (Ισπανία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Атлетико-21.10b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Μόναχο. Γήπεδο Allianz Arena

Σε έναν από τους κεντρικούς αγώνες του πρώτου γύρου του Champions League, η Μπάγερν και η Ατλέτικο θα βρεθούν αντιμέτωπες.

Μπάγερν Μονάχου

Αυτή τη στιγμή η Μπάγερν δεν είναι μόνο ο τρέχων κάτοχος του κυπέλλου του Champions League, αλλά και ο κύριος υποψήφιος για τον τελικό θρίαμβο στο τουρνουά. Μέχρι στιγμής οι παίκτες του Μονάχου τα πάνε πολύ καλά. Στην Μπουντεσλίγκα κέρδισαν τρία στα τέσσερα πιθανά παιχνίδια, σημειώνοντας συνολικά 17 γκολ.

Ατλέτικο

Στην προηγούμενη κλήρωση του Champions League η Ατλέτικο έφτασε στους προημιτελικούς, όπου αποκλείστηκε από την φιλόδοξη ΡΜ Λειψίας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, εκεί οι «στρωματάδες» τερμάτισαν στη συνηθισμένη τρίτη θέση. Στη νέα καμπάνια κέρδισαν οκτώ βαθμούς με διαφορά τερμάτων 8:1 στις τέσσερις αρχικές αναμετρήσεις.

Πρόβλεψη

Το Champions League είναι ένα τουρνουά όπου η Μπάγερν Μονάχου παίζει με αυξημένα κίνητρα. Κατά τη γνώμη μου, αν οι Γερμανοί και εδώ αθ ενεργοποιήσουν τη λειτουργία συντριπτικής μηχανής, τότε ακόμη και η οπλισμένη άμυνα τςη Ατλέτικο θα χαλάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,57.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *