The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν εναντίον Μπεσίκτας: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMunich-Besiktas-20.02

Τσάμπιονς Λιγκ

Allianz Arena, Μόναχο

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, ένας από τους οποίους θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και της Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης. Σε αυτό το ζευγάρι το προφανές φαβορί της συνάντησης είναι η γερμανική ομάδα, η οποία το 2018 συνεχίζει την νικηφόρα της πορεία στα γερμανικά εγχώρια τουρνουά. Με τη σειρά της η Μπεσίκτας δείχνει επίσης τώρα καλό επίπεδο ποδοσφαίρου, αλλά είναι απίθανο η νυν πρωταθλήτρια της Τουρκίας θα μπορέσει να αντισταθεί στον γερμανό γίγαντα.

Δύσκολο ματς

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Μπάγερν έπαιξε εναντίον Βόλφσμπουργκ στην έδρα του αντίπαλου και κέρδισε τους «λύκους» με σκορ 2:1, αν και στη διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα του Γιουπ Χάινκες έχανε 0:1. Μετά τη νίκη αυτή στο ενεργητικό της Μπάγερν υπάρχουν 59 βαθμοίς, οι «κόκκινοι» με σιγουριά ηγούνται στην κατάταξη με περίπου 20 βαθμούς χάντικαπ πριν από τον πλησιέστερο διώκτη.

Τρίτη στην Τουρκία

Η Μπεσίκτας τον τελευταίο αγώνα του Κυπέλλου Τουρκίας έπαιξε στις 16 Φεβρουαρίου, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας έδωσε την ευκαιρία στην πρωταθλήτρια της να ξεκουραστεί κανονικά και να ανακάμψει για τον αγώνα ενάντια στον τρομερό αντίπαλο. Συνολικά στο ενεργητικό των «αετών» μετά από 22 γύρους υπάρχουν 41 βαθμοί, οι οποίοι επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη, αλλά η Μπεσίκτας μπορεί ακόμα να ξεπεράσει την Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών, χειρότερη διαφορά των δευτερευόντων δεικτών, αλλά έχει ένα παιχνίδι στο χέρι.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν παίζει πολύ δυνατά εντός έδρας, σίγουρα οι «κόκκινοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν το μέγιστο απόθεμα πριν από το δεύτερο ματς, συνεπώς από την ενδεκάδα του Χάινκες αξίζει να περιμένουν χαλάζι  γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Μπάγερν Μονάχου πάνω από 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *