The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονπελιέ εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Монпелье-ПСЖ-14.05_cr

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Σταντ ντε λα Μοσσόν

Στο πλαίσιο του τριακοστού έβδομου γύρου της Ligue 1, η ΠΣΖ, που έχει ήδη κατακτήσει το τίτλο στο πρωτάθλημα, θα επισκεφθεί τη μεσαία ομάδα Μονπελιέ.

Μονπελιέ

Μόνο μία νίκη σε δέκα προηγούμενες συναντήσεις δείχνει ότι η σημερινή δέκατη τρίτη θέση με 43 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 49:55 ταιριάζει απόλυτα στη Μονπελιέ. Και τον περασμένο μήνα, οι Paladins ήρθαν ισόπαλοι 0:0 με τη Ρεν και 2:2 με τη Μετς, ενώ έχασαν 0:2 από τον Λανς, 2:5 από τη Λυών και 1:2 από την Κλερμόν.

ΠΣΖ

Η ΠΣΖ προηγείται με σιγουριά με 80 βαθμούς στο ενεργητικό της, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 81:36. Σημειώνω ότι στα μέσα Απριλίου οι Παριζιάνοι θα μείνουν στη μνήμη για τις πειστικές τους νίκες 2:1 επί της Μαρσέιγ και 3:0 επί της Ανζέ. Μετά από αυτό, σημείωσαν τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες: 1:1 με τη Λενς, 3:3 με τη Στρασβούργο και 2:2 με την Τρουά.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν έχουν κανένα κίνητρο για τουρνουά, οπότε δεν θα εκπλαγώ από το αποτέλεσμα της αναμέτρησής τους. Είναι απίθανο κάποιος να εμποδίσει τη Μονπελιέ και την ΠΣΖ να υλοποιήσουν τουλάχιστον μία ευκαιρία για γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *