The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονπελιέ εναντίον Νις: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Монпелье-Ницца-12.09b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μονπελιέ. Στάδιο “Stade de la Mosson”

Αγώνας του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος Γαλλίας μεταξύ των ισχυρών μεσαίων ομάδων Μονπελιέ και Νις έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο.

Μονπελιέ

Λόγω των περιστάσεων η Μονπελιέ έπαιξε μόνο έναν αγώνα στη σεζόν 2020/21, εκεί ήταν πιο αδύναμη από την Ρεν (1:2), και γι’ αυτό έπεσε αμέσως στο κάτω μέρος της κατάταξης. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι πριν από ένα χρόνο οι Paladins διεκδικούσαν σοβαρά τον τερματισμό στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αλλά ο πρώιμος τερματισμός του πρωταθλήματος τους βρήκε στην όγδοη θέση με 40 βαθμούς.

Νις

Ταυτόχρονα η Νις με 41 βαθμούς κατέκτησε την τελευταία πέμπτη θέση, χάρη στην οποία έφτασε ακόμη και στην φάση των ομίλων του Europa League. Ωραία πρόοδος για μια ομάδα, η οποία γίνεται όλο και καλύτερη από έτος σε έτος. Οι πρόσφατες νίκες 2:1 επί της Λανς και 2:0 επί της Στρασβούργου είναι μια άλλη επιβεβαίωση αυτού.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η σημερινή Νις είναι πολύ ισχυρότερη από τη Μονπελιέ. Είναι απίθανο οι «αετοί» να είναι οι κύριοι διεκδικητές της επιτυχίας στο εκτός έδρας αγώνα. Αλλά τουλάχιστον θα σημειώσουν ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Νις δε θα χάσει με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *