The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονπελιέ εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Montpellier-Marseille-4.11

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σταντ ντε λα Μοσσόν

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 12ο γύρο του πρωταθλήματος της Γαλλίας στις 4 Νοεμβρίου 2018 στις 10:00 μ.μ. στο στάδιο Σταντ ντε λα Μοσσόν η Μονπελιέ θα παίξει με τη Μαρσέιγ.

Η Μονπελιέ παίζει πολύ καλά στην σεζόν 18/19 και κατέχει την τρίτη θέση μεταξύ των ηγετών. Επί του παρόντος υπάρχουν είκοσι δύο μονάδες στο ενεργητικό της ομάδας και 11 βαθμοί διαφορά από την πρώτη θέση. Μόνο σε μια αναμέτρηση οι παίκτες έχαναν, ενώ έξι τελείωσαν με νίκη. Τη μοναδική τους ήττα οι Παλαδίνες πήραν στον πρώτο γύρο, παίζοντας εντός έδρας εναντίον της Ντιζόν. Μετά από αυτό ξεκίνησε μια θαυμάσια σειρά χωρίς ήττες, η οποία φτάνει ήδη 11 συναντήσεις.

Η Μαρσέιγ βρίσκεται στην πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα της Γαλλίας και έχει δεκαεννέα βαθμούς στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 22:18. Δύο ποδοσφαιριστές ταυτόχρονα διακρίνονται πολύ συχνά με γκολ, είναι ο Toven και ο Payet. Η ομάδα έχει χάσει σε τέσσερις συναντήσεις, ενώ ήταν σε θέση να κερδίσει σε έξι. Στον προηγούμενο γύρο οι παίκτες έχασαν από τον αρχηγό του πρωταθλήματος ΠΣΖ με σκορ 0:2. Η φόρμα των “Provençale” δεν είναι η καλύτερη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Πρόβλεψη

Στους δύο τελευταίους αγώνες η Μονπελιέ στην έδρα της δεν ήταν κατώτερη από τη Μαρσέιγ, αλλά έχανε τουλάχιστον από ένα γκολ. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλοί και είναι σαφώς σε άριστη κατάσταση, επομένως, στο παιχνίδι εντός έδρας με τους “Provencalese” μπορούν να υπολογίζουν βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μονπελιέ δε θα χάσει με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *