The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονπελιέ εναντίον Μαρσέιγ: προγνωστικά για τον αγώνα

Монпелье-Марсель-02.01

Πρωτάθλημα Γαλλίας
Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023, 8:00 μ.μ.
Stade de la Mosson

Μεταξύ των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί για τις 2 Ιανουαρίου, είναι λογικό να δώσουμε προσοχή στην αναμέτρηση Μονπελιέ – Μαρσέιγ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων προετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.
Η Μονπελιέ δεν είναι ακόμα ασφαλής
Η επιτυχία της Μονπελιέ στο τρέχον πρωτάθλημα δεν είναι εντυπωσιακή, η ομάδα είναι μόλις 12η στη Ligue 1, με προβάδισμα 4 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ανάπαυλα ωφέλησε ξεκάθαρα τον σύλλογο, γιατί κατάφερε αμέσως να κερδίσει τη Λοριάν εκτός έδρας με σκορ 2:0 και πριν από αυτό υπήρχε μια σειρά επτά αγώνων χωρίς νίκη. Βασικό καθήκον της ομάδας είναι να μείνει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, να αποκτήσει θέση στη μέση της βαθμολογίας. Τραυματισμοί θα εμποδίσουν τρεις παίκτες να μπουν στο γήπεδο.
Η Μαρσέιγ χρειάζεται το Champions League
Οι Προβηγκιανοί τα πάνε καλά, αυτή τη στιγμή είναι τρίτοι στο πρωτάθλημα και αυτή είναι η ζώνη του Champions League. Η Μαρσέιγ αγωνίστηκε καλά στην πιο διάσημη ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτή τη σεζόν, αλλά τερμάτισε τελευταία στην τετράδα, αν και διατήρησε τις πιθανότητες πρόκρισης από τον όμιλο μέχρι τον τελευταίο γύρο. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα νίκησε εντός έδρας την Τουλούζη – 6:1. Τρεις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη, έχουν τραυματισμούς.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν τρεις φορές την περασμένη σεζόν, η Μαρσέιγ κέρδισε και τις δύο συναντήσεις στο πρωτάθλημα 3:2 εκτός έδρας και 2:0 εντός έδρας, άλλη μια μάχη έγινε στο Κύπελλο Γαλλίας, όπου οι Προβηγκιανοί κέρδισαν επίσης εδώ, αλλά μόνο στη διαδικασία των πέναλτι.
Πρόβλεψη
Θα πρέπει να περιμένουμε μια δύσκολη μάχη έμπειρων αντιπάλων, η Μαρσέιγ μοιάζει φαβορί, οι φορείς στοιχημάτων τηρούν την ίδια θέση, αλλά δύσκολα οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν τρεις βαθμούς. Πιστεύουμε ότι οι αντίπαλοι μπορούν να οργανώσουν μακελειό που μπορεί να τελειώσει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, στοίχημα σε over 2,5 γκολ φαίνεται αποδεκτό εδώ με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *