The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονομαχίες με φαβορί στον 7ο Όμιλο

pame stoixima

group tselsi

ΣΑΛΚΕ –  ΜΑΡΙΜΠΟΡ

(1.33 – 5.50 – 9.00)

Διεξάγετε στο Veltins-Arena  χωρητικότητας  61,973 θέσεων. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Είναι η πρώτη φορά που έρχονται  αντιμέτωπες οι δυο ομάδες.

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Σάλκε  μετράει 2 νίκες  3 ισοπαλίες και 1 ήττα  σημειώνοντας 10 τέρματα και δέχτηκε 9.Η Μάριμπορ  μετράει 3 νίκες  2 ισοπαλία και 1 ήττα  σημειώνοντας  4 τέρματα ενώ δέχτηκε 4 τέρματα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

wewe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Σάλκε : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην  Τσέλσι  στο Λονδίνο. Κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από την φορμαρισμένη Τσέλσι με 1-1. Βρέθηκε να χάνει στο 11΄και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με τέρμα του Χούντελαρ στο 62΄.

Μάριμπορ : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-4-2  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας  στη Σλοβενία .Σε ένα αγώνα με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς και τη μία φάση να διαδέχεται την άλλη  εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τέρμα του νεαρού Ζάχοβιτς  στο 90΄.

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Αναμένουμε ένα αγώνα με την Σάλκε να κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Επιλογή μας είναι το 1& Over 2.5 goals με τιμή γύρω στο €1.85 .

_________________________________________________________________________________

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ. –  ΤΣΕΛΣΙ

(5.50 – 3.80 – 1.72)

Διεξάγετε στο Estádio José Alvalade  χωρητικότητας  50,095 θέσεων. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Είναι η πρώτη φορά που έρχονται  αντιμέτωπες οι δυο ομάδες.

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Σπόρτινγκ  μετράει 2 νίκες  και 4 ισοπαλίες σημειώνοντας 8 τέρματα και δέχτηκε 4.Η Τσέλσι μετράει 4 νίκες  και 2 ισοπαλίες  σημειώνοντας  17 τέρματα ενώ δέχτηκε 8 τέρματα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

rerrrrr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Σπόρτινγ Λ. : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην  Μάριμπορ  στην Σλοβενία. Σε ένα αγώνα με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς και τη μία φάση να διαδέχεται την άλλη , κρατούσε την νίκη μέχρι το 90΄που ισοφαρίστηκε. Προηγήθηκε με τα τέρμα του Νάνι στο 80΄. 1-1 το τελικό σκορ.

Τσέλσι : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Σάλκε  στο Λονδίνο .Κάνοντας μια μέτρια εμφάνιση εξήλθε ισόπαλη με την μαχητική Σάλκε με σκορ 1-1. Προηγήθηκε νωρίς  με τον Φάμπρεγκας στο 11΄και ισοφαρίστηκε στο 62΄.

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Μουρίνιο στην Πορτογαλία παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι έχει την ποιότητα για φύγει με το τρίποντο. Επιλογή μας είναι το 2 με τιμή γύρω στο €1.70 .


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *