The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονομαχίες με φαβορί στον 2ο Όμιλο

pame stoixima

 omilos 2

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΣΤΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

           (17.00 – 8.50 – 1.18)

Διεξάγετε στο Ludogorets Arena χωρητικότητας  6,500 θέσεων. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση .

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Λουντογκόρεστ μετράει 3 νίκες  1 ισοπαλία και 2 ήττες σημειώνοντας  11 τέρματα και δέχτηκε 8.Η Ρεάλ Μαδρίτης  μετράει 4 νίκες και 2 ήττες   σημειώνοντας  23 τέρματα ενώ έχει  δεχθεί  10 τέρμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

 real

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Λουντογκόρεστ. : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-4-2 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Λίβερπουλ στο Λίβερπουλ και έχασε με σκορ 2-1 . Κατάφερε να κάνει δύσκολη την ζωή των παιχτών της Λίβερπουλ αφού παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ισοφάρισε στο 90΄. Σε μια όμως ασυνεννοησίας μεταξύ των της έδωσε ένα πολύ εύκολο πέναλτι και δέχθηκε την ήττα στις καθυστερήσεις του αγώνα .

Ρεάλ Μαδρίτης : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 στον  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Βασιλεία στην Μαδρίτη και πήρε την νίκη με σκορ 5-1 . Είχε την κατοχή και έλεγχε τον αγώνα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι . Δεν συνάντησε και ιδιαίτερες δυσκολίες και πήρε την μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη  με τέρματα των Ronaldo ,Bale , Benzema , Rodriguez ενώ το πρώτο προήλθε από αυτογκόλ του Marek Suchy.

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ :  Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων αλλά η τιμή του διπλού στο 1.18 δεν έχει παικτική αξία .Η επιλογή μας θα στραφεί στα τέρματα λοιπόν και συγκεκριμένα στο να μην σκοράρουν και οι δυο ομάδες  . N – G κάπου στο €1.80 .

________________________________________________________________________________

 ΒΑΣΙΛΕΙΑΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

           (3.70 – 3.60 – 2.10)

Διεξάγετε στο ST. Jakob – Park  χωρητικότητας 37,500 θέσεων. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Στις δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις μετράνε ισάριθμες ισοπαλίες με τα τέρματα να είναι 4- 4 .

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Βασιλεία μετράει 3 νίκες  1 ισοπαλία και 2 ήττες σημειώνοντας  13 τέρματα και δέχτηκε 11.Η Λίβερπουλ  μετράει 2 νίκες 2 ισοπαλίες και 2 ήττες   σημειώνοντας  9 τέρματα ενώ έχει  δεχθεί  8 τέρμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

 basel

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Βασιλεία. : Παρατάχθηκε με σύστημα 3-4-3 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Ρεάλ στην Μαδρίτη και έχασε με σκορ 5-1 . Δεν μπόρεσε σε καμία φάση του αγώνα να δει στα μάτια τον αντίπαλο της και το μόνο που κατάφερε ήτανε να πετύχει το γκολ της ‘τιμής’ στο  38΄με τον Γκονζάλες .

Λίβερπουλ : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 στον  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Λουντογκόρεστ στο Λίβερπουλ και πήρε την νίκη με σκορ 2-1 . Σε ένα δραματικό παιχνίδι κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Μπαλοτέλι στο 83΄αλλά στο 90΄ήρθε η ισοφάριση . Η Λίβερπουλ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη αφού με εύστοχο πέναλτι του Τζέραρτ στις καθυστερήσεις πήρε την νίκη .

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ :  Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρων παιχνίδι με δυο ομάδες που θα παλέψουν για την δεύτερη προνομιούχα θέση . Στην έδρα της η Βασιλεία θα είναι σαφέστατα καλύτερη από τον προηγούμενο αγώνα και θα βάλει πολύ δύσκολα στους φιλοξενούμενους . Η επιλογή μας λοιπόν θα στραφεί στο g-g αφού πιστεύουμε πως θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες . G-G κάπου στο €1.60 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *