The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Σαχτάρ Ντονέτσκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шахтер-РеалМадрид-01.12b

Champions League – ΠλέιοφΦάση 1 από 2

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουί Β΄

Ένα από τα κυριότερα σημεία αυτής της εβδομάδας θα είναι η έναρξη νέου και τελευταίου προκριματικού γύρου στη φάση των ομίλων του Champions League. Η πιο αναμενόμενη, φυσικά, είναι η συνάντηση μεταξύ Μονακό και Σαχτάρ Ντονέτσκ. Ο Αλέξανδρος Γκόλοβιν και η παρέα εναντίον της ασημένιας πρωταθλήτριας Ουκρανίας. Ποιος θα είναι γενικά ισχυρότερος και αν παραμείνει η ίντριγκα μετά τον αγώνα στον Λούη Β´;

Η Μονακό είναι και πάλι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Γαλλίας

Οι «Μονεγάσκοι» έχουν υποστεί ύφεση και υπό τον Νίκο Κόβατς για πολύ καιρό ήταν πίσω στην πλάτη των ανταγωνιστών τους στον αγώνα για τον τίτλο στη Λιγκ 1, τη Λιλ και την ΠΣΖ. Ως αποτέλεσμα, πήραν μόνο την 3η θέση, αλλά αυτό ήταν επίσης σοβαρή πρόοδος μετά τις αποτυχίες των προηγούμενων ετών. Αυτό το αποτέλεσμα επέτρεψε στην ομάδα να επιστρέψει στο Champions League, ωστόσο, μόνο στα προκριματικά αυτού του τουρνουά. Αλλά μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά εκεί για τον σύλλογο. Στη Σπάρτη Πράγας, πρώτο της αντίπαλος, δεν άφησαν ούτε μία ευκαιρία: 2-0 στην Τσεχία, 3-1 εντός έδρας. Σημειώνουμε τον Γκολοβίν, ο οποίος βοήθησε να ανοίξει το σκορ στον πρώτο αγώνα και σκόραρε, όπως αποδείχθηκε αργότερα, το νικηφόρο γκολ εντός έδρας. Ωστόσο, η έναρξη στη Λιγκ 1 δείχνει ότι η σημερινή Μονακό δεν είναι χωρίς ελαττώματα.

Η Σαχτάρ Ντονέτσκ μόλις ξεκινά ένα νέο στάδιο στην ιστορία της

Οι «ανθρακωρύχοι» έχουν νέο τεχνικό από το καλοκαίρι, τον Roberto De Dzerbi. Ο Ιταλός ήταν στα φιλικά με την ομάδα πριν την έναρξη της σεζόν, οι παίκτες επιλέχθηκαν, προφανώς, σε συνεννόηση μαζί του. Ωστόσο, φαίνεται ότι ακόμα η ομάδα προσαρμόζεται για νέες ιδέες και ο προπονητής συνεχίζει να πειραματίζεται. Ευτυχώς, το ουκρανικό πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει και υπήρξαν περισσότερα παιχνίδια από ό, τι στη γαλλική Λιγκ 1. Δεν πάνε όλα ρολόι, και ακόμη και με την Γκενκ, τον προηγούμενο αντίπαλο, υπήρχαν προβλήματα, παρόλο που κατάφεραν να κερδίσουν και τις δύο συναντήσεις με σκορ 2-1. Ωστόσο, το στυλ δεν αλλάζει ιδιαίτερα, έμεινε στη μνήμη ακόμα από τους προηγούμενους προπονητές: ο σύλλογος προσπαθεί να παίξει ενεργά, σε επιθετικό στυλ και όχι χωρίς επιτυχία. Αλλά στην άμυνα γίνονται συνεχώς λάθη και η επιλογή με ζευγάρι αμυντικούς Vitao-Marlon δεν φαίνεται βέλτιστη. Θα βγάλει όμως ο Ντε Ζέρι τον Βραζιλιάνο, τον οποίο έφερε μαζί του από τη Σασουόλο, από το παιχνίδι;

Προηγούμενοι αγώνες

Αν αφαιρέσουμε τον φιλικό αγώνα του 2015, οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους μόνο στους 64 του Κυπέλλου UEFA, το φθινόπωρο του 1979. Τότε  αντάλλαξαν εντός έδρας νίκες, αλλά οι Γάλλοι πέτυχαν περισσότερα γκολ.

Πρόβλεψη

Οι «ανθρακωρύχοι» ήταν άτυχοι με τον αντίπαλο, αλλά κι η Μονακό μπορεί επίσης να παραπονεθεί για την κλήρωση, δύσκολα να της αρέσει ένας τέτοιος αντίπαλος. Ας πιστέψουμε ότι η Σαχτάρ θα κρατήσει την ίντριγκα και ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους με χάντικαπ +1 (απόδοση – 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *