The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Σάιντ Ετιέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Monaco-SaintEtienne-12.05

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Λουίς Β’

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Μονακό

Η σημερινή πρωταθλήτρια της Γαλλίας μετά από 21W-8D-6L βρίσκεται στην 3η θέση στις βαθμολογίες της Λιγκ 1 Γαλλίας (71 βαθμοί). Πάνω από τους “ερυθρόλευκους” είναι η Λυών (72 βαθμοί), και στην 4η θέση είναι η Μαρσέιγ (70 βαθμοί). Στο τελευταίο τμήμα της απόστασης την κίνησή της επιβραδύνθηκε με 2 ήττες εκτός έδρας: από την Γκίνγκαμπ 3:1 και από την ΠΣΖ 7:1. Η Μονακό έχασε 5 φορές εκτός έδρας και μόνο μία φορά εντός έδρας. Εντός έδρας είχαν να χάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά στον 14ο γύρο έπαιξαν με την ΠΣΖ 1:2 (2ο γκολ της ΠΣΖ από το σημείο πέναλτι). Εντός έδρας έχουν σημειώσει 14W-3D-1L και η διαφορά τερμάτων είναι 46:17. Κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι εντός έδρας η Μονακό σκοράρει 2,55 και χάνει 0,94 γκολ. Τα περισσότερα γκολ που σημειώθηκαν είναι στο λογαριασμό του Κολομβιανού λεγεωνάριου Falcao (18 γκολ, ο 4ος καλύτερος σκόρερ της Λιγκ 1).

Σάιντ Ετιέν

Η Σάιντ Ετιέν από έναν δυνατό μεσαίο παίκτη, ο οποίος τελείωσε την προηγούμενη σεζόν στην 8η θέση, έχει πλέον μετατραπεί στην ομάδα που ανήκει στην κορυφή-5 (52 βαθμούς και 5η θέση). Οι “πράσινοι” έχουν πάρει φόρα, έχουν μια αήττητη σειρά των 13 αγώνων και κατεδαφίζουν όλους στο δρόμο τους όσο εντός τόσο και εκτός έδρας. Στους 18 εκτός έδρας αγώνες η ομάδα σημείωσε 7W-3D-8L. Διαφορά τερμάτων εκτός έδρας είναι 15:22. Κατά μέσο όρο στον εκτός έδρας αγώνα η Σάιντ Ετιέν πραγματοποιεί πάνω από 0,83 και χάνει 1,22 γκολ.

Οι προβλέψεις και οι συστάσεις μας

Η Μονακό τον τελευταίο καιρό χάνει βαθμούς. Μετά από δύο τρομερές ήττες εκτός έδρας από την ΠΣΖ και την Γκίνγκαμπ η Μονακό εντός έδρας δεν μπόρεσε να κερδίσει την ταπεινή Αμιέν, παίζοντας μαζί της λευκή ισοπαλία. Με τέτοια ταχύτητα μπορεί να χάσει τη θέση στην κορυφή-3. Η ομάδα, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή διανύει κακές στιγμές, πρέπει να ξεκινήσει να αγωνίζεται. Η Σάιντ Ετιέν, αντίθετα, σημείωσε εξαιρετική κατάσταση και με πολύ αυτοπεποίθηση παίζει στο τέλος της σεζόν: 13 παιχνίδια στη Λιγκ 1 χωρίς ήττες, και στα τελευταία πέντε παιχνίδια πάνω από τη Σεντ Ετιέν στους βαθμούς σημείωσε μόνο η Λυών. Πιστεύουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ξεπεράσει την κρίση και να κερδίσει σε αυτή την αντιπαράθεση. Η πρόγνωση είναι η νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *