The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Монако-ПСЖ-20.11b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουί Β´

Την Παρασκευή ορισμένα πρωταθλήματα θα αρχίσουν να επιταχύνονται μετά το League of Nations, η κύρια προσοχή θα εστιαστεί στη Γαλλία, εδώ μεταξύ τους θα παίξουν η Μονακό και η ΠΣΖ.

Οι Monegasques έφυγαν για διάλειμμα σε καλή διάθεση

Τις τελευταίες σεζόν η Μονακό σίγουρα δεν θα μπορούσε να ονομαστεί μεγιστάνας της Γαλλίας. Η ομάδα ήταν κυρίως στο κάτω μέρος της κατάταξης και αγωνίστηκε να επιβιώσει. Αυτή η σεζόν δεν είναι τόσο άσχημη για τους Monegasques, ο σύλλογος είναι μεταξύ των ομάδων που μοιράζονται την 5η-8η θέσεις. Η διαφορά από τη δεύτερη θέση είναι μόνο δύο βαθμοί. Πριν φύγει για το διάλειμμα η Μονακό κέρδισε δύο νίκες, με σκορ 4:0 εντός έδρας, νίκησε την Μπορντό και 2:1 εκτός έδρας τη Νις. Τέτοιοι σημαντικοί παίκτες όπως ο Golovin και ο Ben Yedder δεν θα βοηθήσουν την ομάδα τους σε αυτή τη συνάντηση, ο Lecomt επίσης τραυματίστηκε.

Οι Παριζιάνοι έχουν μακρύ σερί νικών στο πρωτάθλημα

Η ΠΣΖ έχει κερδίσει τους τελευταίους 8 αγώνες πρωταθλήματος, η ομάδα ξεφεύγει πολύ μπροστά από τους ανταγωνιστές. Στον τελευταίο γύρο νικήθηκε η Ρεν με σκορ 3:0, οι Παριζιάνοι έπαιξαν χωρίς τους Neymar, Mbappé και πολλούς άλλους ισχυρούς παίκτες, ο Di Maria ανέλαβε τον αρχηγό, ένα διπλό και ένα ασίστ είναι στο λογαριασμό του. Η κατάσταση είναι δύσκολη στο Champions League, όπου οι παίκτες του Thomas Tuchel σημείωσαν μόνο τρεις βαθμούς σε τρία παιχνίδια και είναι τρίτοι στο κουαρτέτο, η διαφορά από τους ηγέτες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ΡΜ Λειψίας είναι τρεις πόντοι. Αυτόν τον αγώνα θα χάσουν και πάλι κάποιοι παίκτες, όπως ο Neymar, η συμμετοχή του Mbappe είναι υπό αμφισβήτηση. Συνολικά, 8 παίκτες σίγουρα δεν θα παίξουν.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν έχει υπάρξει ανταγωνισμός σε προσωπικές αναμετρήσεις τον τελευταίο καιρό, η Μονακό έχει να κερδίσει σε 12 αγώνες στη σειρά, έχασε 10 από αυτούς. Ας δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι σε δέκα προσωπικούς αγώνες στη σειρά οι αντίπαλοι σκοράρουν τουλάχιστον τρία γκολ. Την περασμένη σεζόν οι ομάδες έπαιξαν 3-3 στο Παρίσι, ενώ εντός έδρας η Μονακό έχασε 1:4.

Πρόβλεψη

Ακόμα και με όλες τις απώλειες και την κατάσταση των φιλοξενούμενων, η ΠΣΖ θεωρείται φαβορί αυτής της συνάντησης. Επιπλέον, η Μονακό δεν θα παίξει ούτε με τη βέλτιστη σύνθεση. Οι ισχυροί σύλλογοι έχουν συχνά ύφεση μετά από διεθνείς αγώνες, και αυτό μπορεί να συμβεί με τους Παριζιάνους. Θεωρούμε καλό εδώ το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 3,5, περιμένουμε αποτελεσματική μάχη (απόδοση 1,96).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *