The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για τον αγώνα

PARIS, FRANCE - AUGUST 28: Lionel Messi #30 of Paris Saint-Germain controls the ball during the Ligue 1 match between Paris Saint-Germain and AS Monaco at Parc des Princes on August 28, 2022 in Paris, France. (Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

Πρωτάθλημα Γαλλίας
Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023, 6:00 μ.μ.
Στάδιο Λουί Β΄
Αυτό το Σάββατο, η Μονακό και η ΠΣΖ θα αποτελέσουν το κεντρικό ζευγάρι του εικοστού τρίτου γύρου της Ligue 1.
Μονακό
Αυτή τη στιγμή η Μονακό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες νίκες της κόντρα σε Αζαξιό (7:1), Οσέρ (3:2) και Κλερμόν (2:0), καθώς και ισοπαλίες 2:2 με Λοριάν και 1: 1 με τη Μαρσέιγ. Με αυτόν τον ρυθμό, οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν σταθερά στην τέταρτη θέση με 44 βαθμούς στο ενεργητικό και εντυπωσιακή διαφορά τερμάτων 48:29.
ΠΣΖ
Η ΠΣΖ, με 56 βαθμούς και εύστοχη διαφορά τερμάτων 54:17, συνεχίζει να προηγείται με αυτοπεποίθηση, αλλά η ποιότητα του ποδοσφαίρου της απέχει πολύ από το ιδανικό. Να θυμίσω ότι στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις, οι παίκτες του Γκαλτιέ νίκησαν την Ανζέ (2:0), τη Μονπελιέ (3:1) και την Τουλούζ (2:1), σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Ρεμς και έχασαν 0:1 από τη Ρεν.
Πρόβλεψη
Και οι δύο ομάδες δείχνουν το καλύτερό τους ποδόσφαιρο στην έδρα τους, κάτι που σημαίνει ότι η Μονακό έχει κάθε ευκαιρία να διαψεύσει την κατάσταση του αουτσάιντερ αυτού του ζευγαριού. Η ΠΣΖ θα επιτεθεί επίσης ενεργά, σε μια τέτοια κατάσταση, περιμένω ανταλλαγή ακριβών χτυπημάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *