The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Νιμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Monaco-Nimes-21.09 (1)

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σέλτικ Παρκ

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουί Β’

Ο έκτος γύρος του πρωταθλήματος της  Γαλλίας ξεκινά με τον αγώνα Μονακό – Νιμ, όπου η γηπεδούχος ομάδα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται πάνω από τους γηπεδούχους στην κατάταξη, καθώς επίσης και ότι η Μονακό την περασμένη Τρίτη έπαιξε ένα δύσκολο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ζαρντίμ μόλις άρχισε να χτίζει τη νέα ομάδα του, η τρέχουσα σύνθεση των «πριγκίπων» δεν έχει μεγάλη εμπειρία παιχνιδιού σε δύο μέτωπα, ώστε δεν πρέπει να υπερεκτιμούμε τις δυνατότητες των Monegasques, ακόμα και σε αναμέτρηση με το νέο της ελίτ.

15η στην κατάταξη

Μετά από 5 γύρους που διεξήχθησαν στο Λιγκ 1 η Μονακό βρίσκεται μόνο στην 15η θέση με 5 βαθμούς στο ενεργητικό. Στο πρωτάθλημα οι “ερυθρόλευκοι” σημείωσαν μόλις μία νίκη στον πρώτο γύρο πάνω στη Ναντ. Επίσης καταγράφηκαν οι ισοπαλίες με τη Τουλούζ και Λιλ, ήττες από την Μπορντό και Μαρσέιγ.

Όγδοοι

Η Νιμ, σε αντίθεση με τη Μονακό, έχει 7 βαθμούς, ακόμα τέσσερις ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών, δηλ. η πυκνότητα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Λιγκ 1 είναι μεγάλη. Η Νιμ ξεκίνησε πολύ ωραία, πέτυχε δύο νίκες στους εναρκτήριους γύρους επί της Ανζέ και Μαρσέιγ, αλλά μετά έχασε εκτός έδρας από τη Τουλούζ 0:1 και από την Παρί Σεν Ζερμέν εντός έδρας 2:4, και στον πέμπτο γύρο η ομάδα έδωσε μάχη στην Μπορντό, παίζοντας ισοπαλία 3:3.

Πρόβλεψη

Η Νιμ στους πέντε εναρκτήριους γύρους του πρωταθλήματος σκόραρε σε 4 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων δύο φορών στο τέρμα της Παρί Σεν Ζερμέν, τρεις στη Μαρσέιγ και Μπορντό. Μόνο στον εκτός έδρας αγώνα ενάντια στην Τουλούζ οι αρχάριοι της Λιγκ 1 δεν μπόρεσαν να τρυπήσουν την άμυνα του αντιπάλου. Η Μονακό έχανε τακτικά στους εναρκτήριους αγώνες, επιπλέον, η ενδεκάδα του Ζαρντίμ μετά από δύσκολο αγώνα με την Ατλέτικο πιθανόν θα έχει αλλαγές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Νιμ είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *