The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Μπορντό: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-Monaco-Bordeaux-09.03

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Λουί Β΄

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μονακό

Η άμυνα των Μονεγάσκων κουτσαίνει, για παράδειγμα στον τελευταίο αγώνα με την Ανζέ η ομάδα έχανε με σκορ 2:0, αλλά χάρη στο διπλό του Falcao ισοφάρισε το σκορ, αν και ο Golovin ήταν καλός, το ασίστ στο γκολ μετράει σ’ αυτόν, τελικά κατάφερε να ξεφύγει από την ήττα. Ταυτόχρονα όμως είναι σίγουρο ότι μετά την επιστροφή του Λεονάρντο Ζαρντίμ οι Μονεγάσκοι παίζουν πολύ καλύτερα, προσέξτε τους πέντε τελευταίους αγώνες της ομάδας του Μονακό, δεν υπάρχει ούτε μία ήττα, ενώ κέρδισαν 11 βαθμούς, αυτό είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα σε σχέση με αυτό που ήταν πριν.

Μπορντό

Η Μπορντό δεν είναι μια αδύναμη, αλλά μεσαία ομάδα της Λιγκ 1 Γαλλίας, ωστόσο ταυτόχρονα είναι κατώτερη από τον αντίπαλό της. Για αυτό το παιχνίδι θα φτάσει σε κακή φυσική κατάσταση, στα πέντε τελευταία παιχνίδια σημείωσε 4 βαθμούς, δεν υπάρχουν νίκες για 3 συνεχόμενα ματς. Εκτός έδρας όλα είναι ακόμα χειρότερα, επειδή σημειώθηκαν τέσσερις ήττες στη σειρά, αν και στον πρώτο γύρο εκτός έδρας η ομάδα δεν έπαιξε καλά, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Μπορντό έχει 16ο δείκτη στους σημειωμένους εκτός έδρας βαθμούς, πιθανόν να συνεχιστεί το σερί με ήττες για την ομάδα του Μπορντό.

Πρόβλεψη

Τον τελευταίο καιρό στην έδρα τους οι Μονεγάσκοι δείχνουν μεγάλη σιγουριά: τρεις εντός έδρας νίκες στη σειρά, συμπεριλαμβανομένης της νίκης επί της Λυών στο τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας. Αλλά εκείνος ο αγώνας έδειξε ότι υπάρχει ακόμα κάτι για να δουλέψουν στην άμυνα, αλλά στο επιθετικό κομμάτι οι Μονεγάσκοι είναι καλοί. Από τη 19η θέση οι Μονεγάσκοι ανέβηκαν στη 16η, δεν βρίσκονται στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά 6 βαθμούς από αυτήν. Είναι απίθανο οι Μονεγάσκοι να ικανοποιηθούν με μια τέτοια κατάσταση, φυσικά, η Μονακό θα προσπαθήσει να κερδίζει σε κάθε αγώνα, ειδικά στην έδρα της. Σε 4 από τις 5 τελευταίες προσωπικές συναντήσεις η ομάδα του Μονακό κατόρθωσε να νικήσει τον αντίπαλό της. Πιθανότατα και σε αυτόν τον αγώνα η Μονακό θα μπορέσει να νικήσει την ομάδα του Μπορντό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μονακό με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *