The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

Монако-Лилль-19.11

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Λουί Β΄

Η Ligue 1 κερδίζει δυναμική, στον έβδομο γύρο μας περιμένουν πολλές συναρπαστικές συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναμέτρησης Μονακό-Λυών, η πρόβλεψη για τον αγώνα της οποίας ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Αδύναμο ξεκίνημα από τους Μονεγάσκους

Η Μονακό δεν χαροποίησε τους φιλάθλους της με ένα δυνατό ξεκίνημα, με μόλις 8 βαθμούς σε έξι αγώνες και τη σημερινή δέκατη θέση στο πρωτάθλημα. Η διαφορά από την πρώτη επιθυμητή τετράδα αποτελεί ήδη 8 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τη Νις – 1:0, χάρη σ’ αυτό κατάφερε να σπάσει το σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Πρέπει επίσης να θυμηθούμε τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ αυτήν την εβδομάδα με τον Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας, το παιχνίδι ήταν ισόπαλο, αλλά οι Μονεγάσκοι σημείωσαν νίκη με σκορ 1:0. Πρέπει επειγόντως να διορθώσουν την κατάστασή τους στο πρωτάθλημα, γιατί έτσι μπορεί να μείνουν χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να παίξουν στον επερχόμενο αγώνα.

Η Λυών παραμένει κοντά στους ηγέτες

Τα «λιοντάρια» δεν έχουν περισπασμούς στη μορφή του ευρωπαϊκού ανταγωνισμού αυτή τη σεζόν, επομένως η ομάδα είναι απόλυτα επικεντρωμένη στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ο σύλλογος κατάφερε να ξεκινήσει καλά, 4 νίκες και μία ισοπαλία, που του επέτρεψε να μπει στο γκρουπ των κορυφαίων. Ανεπιτυχές ήταν το τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο η Λυών έχασε εκτός έδρας από τη Λοριάν με σκορ 1:3. Ο σύλλογος είναι αυτή τη στιγμή τέταρτος στη Ligue 1, 3 βαθμούς πίσω από την επιθυμητή τριάδα. Ο σύλλογος έχει τρεις απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν πλούσια ιστορία σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, αν και θα θυμίσουμε μόνο την περασμένη σεζόν, όταν οι σύλλογοι αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας με το ίδιο σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει μια ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη μάχη ανάμεσα σε δύο δυνατούς αντιπάλους, την ίδια άποψη έχουν και οι φορείς στοιχημάτων που δεν τόλμησαν να προτιμήσουν κάποιον. Τέτοιοι αντίπαλοι μπορούν σίγουρα να ευχαριστήσουν με το υψηλής ποιότητας και θεαματικό ποδόσφαιρο, το στοίχημα στο over 2,5 φαίνονται πολλά υποσχόμενα (με απόδοση 1,59).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *