The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

ASMonaco-OlympiqueLyonnais-09.08

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Λουί Β’ (Μονακό)

Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019,9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου ξεκινά η Λιγκ 1 Γαλλίας, η οποία, αν και δεν θεωρείται κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά εδώ υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Προτείνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό – Λυών, αυτή η αναμέτρηση των μεγιστάνων της Γαλλίας ήταν πάντα πολύ σημαντική.

Η επιστροφή των Μοναγάσκων;

Η περασμένη σεζόν για τη Μονακό ήταν σχεδόν καταστροφική, θα μπορούσε να είναι χειρότερη αν η ομάδα αποκλειόταν από την ελίτ. Ο Αλεξάντρ Γκολόβιν ήταν πολύ κοντά στην άβυσσο, παίρνοντας την 17η θέση στην κατάταξη. Ο κύριος λόγος της αποτυχίας ήταν η σύνθεση της ομάδας και το ψυχολογικό άγχος. Για δύο χρόνια η ομάδα πούλησε όλα τα αστέρια της, χωρίς να τους βρει αντάξια αντικατάσταση. Η Μονακό δεν δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα στην αγορά μεταγραφών, πωλούνταν τον Γιούρι Τίλεμανς για 45 εκατ. ευρώ και αγοράζοντας τον Γκέλσον Μάρτινς για 32,5 εκατ. ευρώ. Φαίνεται ότι η περασμένη σεζόν δεν φόβισε ιδιαίτερα την ηγεσία της ομάδας, καθώς δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές. Είναι απίθανο ο σύλλογος να μπορεί να υπολογίζει κάτι αυτή τη σεζόν.

Πάντα ισχυρή Λυών

Την περασμένη σεζόν η Λυών έπαιξε έτσι κι έτσι, η ομάδα πήρε την τρίτη θέση στη Λιγκ 1, κερδίζοντας εισιτήριο στη φάση των ομίλων του Champions League. Στα ευρωπαϊκά κύπελλα η Λυών κατάφερε να μπει στα πλέι-οφ του ισχυρότερου τουρνουά της Ευρώπης, όπου έχασε από την Μπάρτσα. Η ομάδα πώλησε αμέσως τρεις παίκτες Ndombele, Fekira και Mendi, κερδίζοντας 130 εκατομμύρια ευρώ γι’ αυτούς. Σε αντάλλαγμα, τα «λιοντάρια» αγόρασαν μόνο τον Ιωακίμ Άντερσεν για 26 εκατομμύρια. Φαίνεται ότι αυτή τη σεζόν η ομάδα θα έχει προβλήματα στην άμυνα.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι απλά αντάλλαξαν τις εντός έδρας νίκες, η Λυών κέρδισε 3:0, ενώ η Μονακό 2:0.

Πρόβλεψη

Και οι δύο σύλλογοι έπαιξαν αδύναμα στους φιλικούς αγώνες, οπότε δεν πρέπει να αναμένετε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Το ελάχιστο φαβορί αυτού του αγώνα είναι η Λυών, δεν είναι ξεκάθαρο τι περιμένει η Μονακό αυτή τη σεζόν, έχοντας μόνο αποδυναμώσει τη σύνθεση της. Σας προτείνουμε εδώ τη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ 0. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λυών με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *