The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

Monaco-Lyon-04.02

Λιγκ 1 Γαλλίας

Στάδιο Λουί Β΄, Μονακό

Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του εικοστού τέταρτου γύρου της Γαλλικής Λίγκας 1 θα είναι μονομαχία μεταξύ Μονακό και Λυών. Και οι δύο παίκτες είναι πεισματάρης αγώνα για τον τελικό χτύπημα στην κορυφή 4 του πρωταθλήματος αντιπάλους τους στον πίνακα βαθμολογίας μοιράζονται ένα μόνο σημείο. Αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρόσφατα ση Μονακό ήταν πιο έντονη περίοδο από τις «υφάντριες», έτσι Monegasques μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με φρεσκάδα στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πολύ έντονο πρόγραμμα

Από τις 6 Ιανουαρίου η Μονακό έχει παίζει οκτώ αγώνες σε τρία διαφορετικά τουρνουά. Στο Λιγκ Καπ οι «ερυθρόλευκοι» νικώντας της Νις και Μονπελιέ προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα συναντηθούν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο Κύπελλο Γαλλίας έχουν νικήσει την Ιζόρ, αλλά η Λυών μπλόκαρε την πορεία των μελλοντικών γηπεδούχων, νικώντας τη νυν πρωταθλήτρια με σκορ 3:2. Στη Λιγκ 1 η Μονακό έπαιξε ισοπαλία με τους Παλαδίνους, Νς και Μάρσελ, νίκησε 3:1 τη Μετς.

Υπήρξε ξεκούραση

Σε αντίθεση με τη Μονακό, η οποία έπαιξε μεσοβδόμαδα ημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Μονπελιέ, η Λυών την ίδια ώρα ξεκουράστηκε, μετά την ήττα στο πρωτάθλημα, που υπέστη από την Μπορντό, η οποία είχε πολλά κίνητρα, ήθελελ να κερδίσει με κάθε κόστος, ενώ η Λυών μέχρι τότε έχει χορτάσει νίκες επί της Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλά, αυτή η ήττα  δεν επηρέασε τη θέση της Λυών στο τουρνουά, η ολιμπίκ διατήρησε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη.

Πρόβλεψη

Στο πλευρό της Μονακό είναι το υψηλό κίνητρο και η επιθυμία να πάρει εκδίκηση για την πρόσφατη ήττα στο Κύπελλο της Γαλλίας, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πολλούς τραυματίες, καθώς και έλλειψη φρεσκάδας. Η Λυών παίζει πολύ καλά εκτός έδρας, ξέρει να νικάει τη Μονακό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λυών δε θα χάσει με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *