The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Λιλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Lille's Nigerian forward Victor Osimhen celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Lille Olympique Sporting Club (LOSC) and Saint-Etienne (ASSE) on August 28, 2019 at the "Pierre Mauroy" Stadium in Villeneuve d'Ascq, near Lille, northern France. (Photo by PHILIPPE HUGUEN / AFP)        (Photo credit should read PHILIPPE HUGUEN/AFP/Getty Images)

Λιγκ Καπ Γαλλίας

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουί Β’

Στη Γαλλία, όπως και στη γειτονική Αγγλία, στα μέσα της εβδομάδας θα παιχτούν οι αγώνες στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ Γαλλίας, ωστόσο εδώ το στάδιο των 16 είναι ακόμα σε εξέλιξη. Αλλά ενδιαφέροντα παιχνίδια θα είναι αρκετά, σημειώστε μόνο το ζευγάρι Μονακό – Λιλ. Θα μπορέσει ο Golovin και η ομάδα του να νικήσουν την ομάδα που πριν από μία εβδομάδα έπαιξε στο Champions League; Μοιραζόμαστε με τους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 17 Δεκεμβρίου 2019.

Η Μονακό επιβράδυνε ξανά, αλλά αυτή τη φορά γρηγορότερα ξεπέρασε τα προβλήματά της

Οι «Μονεγάσκοι» θα θυμούνται για πολύ καιρό την περασμένη σεζόν, τότε, αυτοί που πρόσφατα έγιναν πρωταθλητές, δραπέτευαν από τον υποβιβασμό κυριολεκτικά στους τελευταίους γύρους. Και αρχικά φάνηκε ότι αυτό το μάθημα δεν μπόρεσε να μάθουν καλά, και πάλι υπήρξαν πολλοί άσχημοι αγώνες και για πολλούς γύρους της Λίγκας 1 η ενδεκάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν ανάμεσα στα αουτσάιντερ. Αλλά αυτή τη φορά ο Πορτογάλος έφτιαξε το παιχνίδι της ομάδας ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου, από τότε έχουν κερδηθεί 2/3 αγώνες, 8 από τους 14. Στο πλαίσιο της Λιγκ 1 ο Golovin και η ομάδα του δεν χάνουν εδώ και τρεις αγώνες στη σειρά, έχοντας κερδίσει εφτά βαθμούς και φτάνοντας στην ομάδα των ηγετών. Ο Αλέξανδρος, επιτέλους, εξοικειώθηκε στο νέο πρωτάθλημα και τώρα γίνεται ένας από τους καλύτερους στη νέα του ομάδα, ο μέσος έχει 3 γκολ και τον ίδιο αριθμό ασίστ.

Η Λιλ δεν επιβραδύνει σε σχέση με την περασμένη σεζόν

Τα «σκυλιά» έγιναν η κύρια αίσθηση του 2018/19 στη Γαλλία, και μάλιστα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα. Η ομάδα άλλαξε τον αγώνα για την επιβίωση στην 2η θέση, από την οποία πήγε στο Champions League. Εκεί, ωστόσο, τα «σκυλιά» απέτυχαν, κερδίζοντας μόνο ένα βαθμό, η παρέα των Άγιαξ, Τσέλσι και Βαλένθια ήταν απλά πάρα πολύ σκληρή γι’ αυτούς. Αλλά στην εγχώρια αρένα, παρά το πολύ δύσκολο πρόγραμμα του φθινοπώρου και την πώληση του αδιαφιλονίκητου ηγέτη Νικολά Πεπέ, οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ ήταν σε θέση να παραμείνουν στην ηγετική ομάδα. Η ομάδα δεν έπαιξε χωρίς λάθη εντελώς, αλλά στους τελευταίους 4 γύρους της Λίγκας 1 κατάφερε να νικήσει σ’ όλους τους αγώνες, κερδίζοντας τη θέση στη ζώνη του Champions League που την έχει συνηθίσει ήδη. Ακόμη και τη Μονπελιέ κατάφερε να πιέσει την Παρασκευή. Τότε ο Osimhen, ο νέος ηγέτης των επιθέσεων, δεν σκόραρε (αλλά κέρδισε πέναλτι), αλλά οι συνεργάτες του τα κατάφεραν, και ο Ρενάτο Σάντσες σημείωσε αποφασιστικό γκολ στο 84ο λεπτό.

Προηγούμενοι αγώνες

Την περασμένη σεζόν η Μονακό κέρδισε τέσσερις βαθμούς στα παιχνίδια με τη Λιλ, χωρίς να χάσει ούτε μία φορά. Οι Μονεγάσκοι έχουν 6 νίκες και 1 ισοπαλία σε 7 αγώνες με τα «σκυλιά».

Πρόβλεψη

Η Λιλ έχει συνηθίσει να παίζει δύο αγώνες την εβδομάδα, και αυτό μπορεί να τους βοηθήσει τώρα. Ήρθε η ώρα για τα «σκυλιά» να διακόψουν την ανεπιτυχή σειρά τους σε παιχνίδια με τη Μονακό, η οποία συνεχίζεται από το 2016. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λιλ με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *