The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Λιλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Monaco-Lille-18.08

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Λουί Β΄

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μετά τη νίκη στον εναρκτήριο γύρο η Μονακό είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει τη θριαμβευτική της πορεία. Τόσο πολύ εάν έχει στους αντιπάλους μία ομάδα η οποία σώθηκε από τον υποβιβασμό στην Λιγκ 2 μόνο στους τελευταίους γύρους.

Οι Μοναγκάκοι νίκησαν με σιγουριά τη Ναντ με σκορ 3:1 και επιβεβαίωσαν έτσι την υψηλή τους ετοιμότητα για τη νέα σεζόν. Παρά την αποχώρηση των ηγετών (Fabigno, Lemar), ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συνεχίζει να παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα αντικαταστήσει πανεύκολα τους παίκτες που αποχώρησαν με νέους, οι οποίοι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σεζόν, θα μπορέσουν να διατηρήσουν το σύλλογο στη ζώνη του Champions League.

Μόνο τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σεζόν 2017/18 επέτρεψαν στη Λιλ να παραμείνει στην γαλλική ελίτ, κάτι που ήταν πολύ ευχάριστο για το σύλλογο που πριν από επτά χρόνια έπαιξε στην φάση των ομίλων του Champions League. Το νέο πρωτάθλημα η ενδεκάδα αυτή ξεκίνησε με μια πειστική νίκη 3:1 επί του συμμετέχοντος του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ρεν. Ήταν ένα βραχυπρόθεσμο ξέσπασμα, ή οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ σοβαρά θέλουν να επιστρέψουν στη λίστα των ισχυρότερων συλλόγων στη Γαλλία;

Πρόβλεψη

Σε κάθε περίπτωση το ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα θα είναι η Μονακό. Αυτό το κλαμπ είναι φημισμένο για το ισχυρό παιχνίδι του εντός έδρας. Οπότε η Λιλ είναι απίθανο να αποφύγει την ήττα στο παιχνίδι του Σαββάτου. Όπως κι’ να ‘χει η διαφορά στην τάξη είναι αρκετά αισθητή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το ατομικό σύνολο της Μονακό είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,5


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *