The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Λεβερκούζεν: προγνωστικά για τον αγώνα

Монако-Байер-23.02

Europa League
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023, 7:45 μ.μ.
Στάδιο Λουί Β΄

Οι δεύτεροι αγώνες στο Europa League και το League of Conferences είναι προγραμματισμένοι για τις 23 Φεβρουαρίου. Ετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα μεταξύ Μονακό και Λεβερκούζεν.
Οι Μονεγάσκοι είναι σε εξαιρετική φόρμα
Η Μονακό βρίσκεται τώρα στην κορυφή της φόρμας της, η ομάδα δείχνει πολύ δυνατή μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στη Ligue 1, ο σύλλογος είναι τρίτος, 7 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη, θέλουν μόνο δύο βαθμούς μέχρι τη δεύτερη Μαρσέιγ. Η ομάδα κέρδισε την τελευταία της μάχη στο πρωτάθλημα εκτός έδρας στην Μπρεστ με σκορ 2:1. Εφόσον υπάρχει πλεονέκτημα μετά το πρώτο ματς, η ομάδα έχει περιθώρια ελιγμών, αλλά σίγουρα δεν αξίζει να υπερασπιστεί την ισοπαλία. Ο Philippe Clement δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε πέντε παίκτες στην επερχόμενη συνάντηση.
Οι «φαρμακοποιοί» εξακολουθούν να αποτελούν κίνδυνο
Η Λεβερκούζεν περνάει μια δύσκολη σεζόν, κατάφερε να συνέλθει από την αρχική αποτυχία, υπό τον Τσάμπι Αλόνσο η ομάδα άρχισε να παίζει καλύτερα. Ωστόσο, όλα τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί ακόμα, πρέπει ακόμα να δουλέψουν στο παιχνίδι στην άμυνα. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, οι «φαρμακοποιοί» έχασαν εντός έδρας από τη μεσαία Μάιντς με σκορ 2:3, η βασική στιγμή σημειώθηκε στο 80ο λεπτό, όταν η Λεβερκούζεν έφαγε αποβολή και πέναλτι στα δίχτυα της, που μετατράπηκε από τον αντίπαλο. Ο σύλλογος είναι δέκατος στην Μπουντεσλίγκα, οπότε ακόμη και η πρόκριση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση θα είναι δύσκολη. Τρεις παίκτες θα χάσουν αυτόν τον αγώνα λόγω τραυματισμών.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, στο πρώτο παιχνίδι έγινε μια πραγματική μάχη. Η Μονακό άνοιξε το σκορ ήδη από το 9ο λεπτό, η Λεβερκούζεν κατάφερε να προηγηθεί στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την επιστροφή, κατάφεραν να αρπάξουν τη νίκη με σκορ 3:2, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το καθοριστικό γκολ ήδη στην παράταση.
Πρόβλεψη
Σε γενικές γραμμές, θα παίξουν ομάδες περίπου ίδιου επιπέδου, η Μονακό θεωρείται το φαβορί λόγω του παράγοντα της έδρας. Σε αυτό το ζευγάρι, τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα, περιμένουμε και πάλι μια θεαματική μάχη από τις ομάδες. Δεδομένου του στυλ παιχνιδιού των αντιπάλων, το στοίχημα στο over 2,5 φαίνεται βατό (απόδοση 1,8).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *