The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Γιουβέντους

Monaco-Juventus-03.05

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Ημιτελικός, Παιχνίδι 1

Τετάρτη, 3 Μαΐου, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Λουί Β΄

Στις 3 Μαΐου στις 9:45 μ.μ. στο Μονακό στο Στάδιο Λουί Β΄ η Μονακό θα φιλοξενεί την Γιουβέντους στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μονακό για την επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ θυσιάστηκε το Κύπελλο Γαλλίας, βγάζοντας το δεύτερο σχήμα στο ημιτελικό εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν και χάνοντας 0:5 την περασμένη Τετάρτη. Για το Τσάμπιονς Λιγκ η Μονακό έχει εντελώς διαφορετική στάση και αυτό έχουν ήδη αισθανθεί η Μάντσεστερ Σίτι 3:5, 3:1 και η Μπορούσια Ντόρτμουντ 3:2, 3:1. Σε όλα τα τέσσερα παιχνίδια των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα του Ζαρντίμ σκόραρε από τρία γκολ, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως πιο λαμπρής και πιο παραγωγικής ομάδας της Ευρώπης αυτή τη σεζόν. Η Μονακό εντός έδρας της αυτή τη σεζόν είναι αδίστακτη στους ανταγωνιστές της, σε 23 αγώνες έχει πετύχει 21 νίκες, και από μία φορά έπαιξε ισοπαλία και έχασε από τον αντίπαλο. Το εντός έδρας νικηφόρο σερί του Falcao, Mbappe και εταίροι είναι ήδη 12 παιχνίδια, στα οποία σημειώθηκαν 33 γκολ και 7 γκολ χάθηκαν στην εστία. Δηλαδή η μέση απόδοση των Γάλλων εντός έδρας είναι 3 γκολ ανά παιχνίδι.

Η Γιουβέντους δεν χάνει τα τελευταία 5 ματς της σεζόν, στην Ιταλία είναι σε καλό δρόμο προς τον τίτλο στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, την άνοιξη η “Old Lady” έχει αφήσει έξω από το τουρνουά την Πόρτο 2:0, 1:0 και την Μπαρτσελόνα 3:0, 0:0. Αν οι γηπεδούχοι κατά μέσο όρο στα πλέι-οφ σκοράρουν από τρία γκολ, ο Buffon κατά μέσο όρο δεν χάνει καθόλου την άνοιξη στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Εκτός έδρας τη σεζόν 2016–17 η Γιουβέντους έπαιξε 22 συναντήσεις, έχει κερδίσει 14 φορές, τρεις φορές έπαιξε ισοπαλία και έχασε 5 αγώνες.

Η Γιουβέντους έχει περισσότερη εμπειρία σε αγώνες των πλέι-οφ, και στο σχήμα του ιταλικού γίγαντα είναι όλοι παίκτες που έχουν παίξει επανειλημμένα σε αποφασιστικές συναντήσεις των πλέι-οφ. Η Μονακό έχει νέους παίκτες που παίζουν στην επίθεση πολύ καλύτερα από ό, τι παίζουν στην άμυνα, και για τους περισσότερους από αυτούς το σημερινό ημιτελικό είναι πρώτη μεγάλη επιτυχία. Η εμπειρία είναι στην πλευρά των φιλοξενούμενων, αλλά εντός έδρας η Μονακό έχει ήδη σταματήσει μερικές από τις καλύτερες ομάδες στην Αγγλία και τη Γερμανία, νομίζω, και τους Ιταλούς δε θα αφήσουν να κερδίσουν. Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα: η Μονακό δε θα χάσει με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *