The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μινσκ εναντίον ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Минск-БАТЭ-12.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020, 5:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τορπέντο, Μινσκ

Σε έναν από τους αγώνες της Κυριακής του τέταρτου γύρου του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας μας περιμένει η μάχη Μινσκ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Η ιστοσελίδα μας έχουν προετοιμάσει τη δωρεάν πρόβλεψη για τους αναγνώστες μας.

Άρχισαν καλά οι παίκτες της Μινσκ

Η πρωτευουσιάνικη ομάδα σπάνια ανεβαίνει σε ηγετικές θέσεις, είναι δύσκολο για την ομάδα να αντέξει τον ανταγωνισμό. Αυτή τη σεζόν η Μινσκ ξεκίνησε με επιτυχία, στον πρώτο γύρο σημειώθηκε σίγουρη νίκη επί της αποσυναρμολογημένης Μπελσίνα Μπόμπρουισκ με σκορ 3:1. Ακόμη πιο ευχάριστη και σημαντική ήταν η επιτυχία στον δεύτερο γύρο, όταν για πρώτη φορά σε 11 χρόνια κατάφεραν να νικήσουν την Ντιναμό Μινσκ στο πρωτάθλημα με σκορ 3:2. Ο τρίτος γύρος ήταν ήδη ανεπιτυχής, η Μινσκ έχασε σε ένα άλλο ντέρμπι από την Energetik-BGU με σκορ 2:0. Δεν είναι βαρετό να παρακολουθείς το παιχνίδι της ομάδας, ακόμη και κερδίζοντας στο σκορ, οι παίκτες της Μινσκ προσπαθούν να δημιουργήσουν στιγμές.

Οι «φραντζόλες» παίζουν στο επίπεδο της μεσαίας ομάδας

Για τους οπαδούς της BATE η αρχή των φαβορί τους είναι ένα πραγματικό σοκ, τόσο το παιχνίδι όσο και τα αποτελέσματα φαίνονται πολύ χάλια. Οι «φραντζόλες» σημείωσαν μόνο 3 βαθμούς σε τρεις γύρους, αποτυχία για μακροχρόνιο ηγέτη. Στον πρώτο γύρο η ομάδα δεν κατάφερε να νικήσει την Energetik-BGU εκτός έδρας 3:1. Το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Σλάβια Μόζιρ έληξε με ήττα 2:1. Μόνο στον τρίτο γύρο η ομάδα κέρδισε μια μη πειστική νίκη εντός έδρας επί τον νεοφερμένο Rukh με σκορ 1:0. Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες του Kirill Alshevsky έπαιξαν τον πρώτο ημιτελικό αγώνα του εθνικού κυπέλλου, όπου έχασαν από τη Σλάβια Μοζιρ με σκορ 1:0. Τα αποτελέσματα των «κίτρινο-μπλε» είναι δύσκολο να δικαιολογηθούν με κάτι, ίσως εξαφανίστηκε η “μαγεία” του μεγιστάνα του ποδοσφαίρου. Όλοι καταλάβαιναν ότι γίνεται να παίξεις με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν είναι δύσκολο να σκεφτούμε ότι η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έχει σημαντικό πλεονέκτημα στις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Αλλά στο τελευταίο πρωτάθλημα οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες, η ΜΠΑΤΕ κέρδισε εντός έδρας με σκορ 1:0 και η Μινσκ πήρε την εκδίκηση στην έδρα της 3:2.

Πρόβλεψη

Την ΜΑΤΕ περιμένει έναν άλλος δύσκολος αγώνας, στον οποίο θα είναι δύσκολο να κερδίσουν τρεις βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι εδώ είναι φαβορί αποκλειστικά για τα παρελθόντα κατορθώματα· αυτή τη στιγμή οι παίκτες του Μπορίσοφ παίζουν, τουλάχιστον όχι καλύτερα από τους παίκτες της Μινσκ. Εδώ περιμένουμε να δούμε ποδόσφαιρο σε αντεπιθέσεις, σ’ αυτό συνεφέρει το στυλ παιχνιδιού των αντιπάλων. Προσφέρουμε να ποντάρετε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *