The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μιλάν εναντίον Τορίνο: προγνωστικά για τον αγώνα

Милан-Торино-10.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα
Στις 10 Φεβρουαρίου οι Μίλαν και Τορίνο θα παίξουν στη Serie A, το προγνωστικό για τον αγώνα τους ετοίμασαν οι ειδικοί της ιστοσελίδας μας.
Η Μίλαν συνεχίζει να φαίνεται άρρωστη
Οι «ροσονέρι» δείχνουν πολύ αδύναμοι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, τόσο σε παιχνίδι όσο και σε αποτελέσματα. Ο σύλλογος έχει ήδη καταφέρει να χάσει τη μάχη για το ιταλικό Σούπερ Καπ από την Ίντερ – 0:3, και επίσης να πετάξει έξω από το εθνικό κύπελλο. Οι Μιλανέζοι έχουν μεγάλη πτώση και στη Serie A, όπου δεν κερδίζουν σε πέντε σερί παιχνίδια, γι’ αυτό και διέλυσαν από τη δεύτερη στην έκτη θέση. Στον τελευταίο γύρο, οι θαλάμοι του Στέφανο Πιόλι έχασαν σε ντέρμπι από την προαναφερθείσα Ίντερ – 0:1, αν και η διαφορά στο σκορ είναι ελάχιστη, η Μίλαν φαινόταν απολύτως αβοήθητη. Η διαφορά από τους 4 πρώτους είναι ένας βαθμός, οπότε ήρθε η ώρα να μαζευτούν και να παλέψουν για μια θέση στην πρώτη τετράδα. Πέντε παίκτες θα χάσουν αυτή τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.
Οι «ταύροι» είναι σε καλή φόρμα
Τα πράγματα πάνε καλά για την Τορίνο, η ομάδα πέτυχε 7 βαθμούς σε τρεις συναντήσεις, κάτι που της επέτρεψε να ανέβει στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος. Για τον σύλλογο αυτό είναι ουσιαστικά το ταβάνι, αφού η διαφορά από την έκτη θέση είναι ήδη οκτώ βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο οι «ταύροι» νίκησαν στην έδρα τους τον απευθείας ανταγωνιστή τους την Ουντινέζε με σκορ 1:0. Πρόσφατα, οι Τορίνιοι αποκλείστηκαν από το Coppa Italia, χάνοντας εκτός έδρας από τη Φιορεντίνα με 1:2, στα προημιτελικά. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τέσσερις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί δύο φορές τη φετινή σεζόν, στο πρωτάθλημα η Τορίνο κέρδισε εντός έδρας νίκη με σκορ 2:1. Άλλη μια συνάντηση πραγματοποιήθηκε στους 16 του Coppa Italia, η Μίλαν έπαιξε εντός έδρας και από το 70ο λεπτό πήρε πλεονέκτημα ενός παίκτη, αλλά κατάφερε να χάσει στην παράταση 0:1.
Πρόβλεψη
Ακόμη και παρά μια σειρά αποτυχιών, οι Μιλανέζοι αναφέρονται ως τα φαβορί αυτής της μάχης. Οι «ερυθρόμαυροι» δε θέλουν απλά να κερδίσουν τρεις βαθμούς, σίγουρα υπάρχει η επιθυμία να εκδικηθούν τον αντίπαλο για τις αποτυχίες της φετινής σεζόν. Περιμένουμε μια δύσκολη μάχη και ποντάρουμε εδώ στο under 2,5 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *