The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μετς εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για στοίχημα

Метц-ПСЖ-22.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο του Σεν-Συμφοριέν

Στις 22 Σεπτεμβρίου οι οπαδοί του στοιχήματος θα έχουν αρκετές επιλογές για να κερδίσουν χρήματα, αποφασίσαμε να προετοιμάσουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μετς – ΠΣΖ, οι αντίπαλοι θα συναντηθούν στον έβδομο γύρο της Ligue 1.

Η Μετς θα δυσκολευτεί να βγει από τον πάτο

Αν πάρουμε την προηγούμενη σεζόν, η Μετς πήρε μια καλή δέκατη θέση για τον εαυτό της στη Ligue 1, προς το παρόν η ομάδα δεν καταφέρνει να διατηρήσει την ιδιότητα της μεσαίας, αφού σημείωσε μόλις 3 βαθμούς σε έξι παιχνίδια (3 ισοπαλίες και 3 ήττες). Με αυτό το αποτέλεσμα ο σύλλογος καταλαμβάνει την τελευταία θέση στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο γύρο η Μετς ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Στρασβούργο – 0:3. Η ομάδα πλησιάζει τη μονομαχία με τον πιο τρομερό αντίπαλο χωρίς νίκες και στο ρόλο του βασικού αουτσάιντερ. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Οι Παριζιάνοι προηγούνται με σιγουριά

Η ΠΣΖ έχει 100% αποτέλεσμα μετά από έξι γύρους, καθώς έχει μονοπρόσωπο προβάδισμα στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει τίποτα εκπληκτικό, δεδομένης της σύνθεσης, αλλά το παιχνίδι δεν είναι και τόσο ομαλό. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να αρπάξουν τη νίκη επί της Λυών μόνο στην παράταση 2:1. Μέχρι στιγμής ο Μέσι δεν τα πάει καλά, έπαιξε τρία ματς και δεν σημείωσε αποτελεσματικές ενέργειες, στο τελευταίο ματς αντικαταστάθηκε στο 76ο λεπτό με το σκορ 1:1, κάτι που τον άφησε δυσαρεστημένο και δεν έδωσε το χέρι στον προπονητή. Η επιθυμητή αλληλεπίδραση της τριάδας Μέσι-Νεϊμάρ-Μπαμπέ δεν είναι ακόμη διαθέσιμη. Έξι παίκτες θα χάσουν τον αγώνα μονομιάς, έχουν τραυματισμούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι Παριζιάνοι έχουν απόλυτη κυριαρχία στα ματς πρόσωπο με πρόσωπο, έχουν κερδίσει τους τελευταίους 12 επίσημους αγώνες. Η ΠΣΖ κέρδισε 1-0 εντός έδρας και 3-1 εκτός έδρας την περασμένη σεζόν.

Πρόβλεψη

Θα παίξουν η τελευταία και η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος, οι Παριζιάνοι θα πρέπει εύκολα να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς, αλλά η κύρια ίντριγκα είναι αν ο Μέσι θα σκοράρει εδώ. Ήρθε η ώρα για τον Αργεντινό να δείξει γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους στην ιστορία. Δεν περιμένουμε μεγάλη ίντριγκα, αν και οι Παριζιάνοι δεν παίζουν πολύ θεαματικά. Ποντάρουμε στην επιτυχία των φιλοξενούμενων με χάντικαπ -1,5 γκολ και απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *