The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μετς εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Метц-Монако-30.08b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Μετς. Στάδιο “Stade Munisipal Saint-Symphorien”

Την Κυριακή η Μετς θα φιλοξενήσει τον αγώνα του δεύτερου γύρου της Ligue 1 μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της φιλόδοξης Μονακό.

Μετς

Πριν από ένα χρόνο η Μετς έκανε το ντεμπούτο στην ελίτ της κατάταξης ως νεοφερμένη. Ως αποτέλεσμα, πήρε κάτι παραπάνω από μια αποδεκτή δέκατη πέμπτη θέση, επιδεικνύοντας ένα μάλλον ρεαλιστικό ποδόσφαιρο. Το καλοκαιρινή εκτός σεζόν ήταν εξαιρετικά παραγωγικό για την ομάδα, έπαιξε με τους Serena (4:1), Charleroi (3:0), Ghent (0:3), Mechelen (1:0), Ντιζόν (2:1), Στρασβούργο (3:2) και Μονπελιέ (1:1).

Μονακό

Η Μονακό δεν βιώνει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της και το τέλος στη μέση της κατάταξης για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα είναι μια άλλη επιβεβαίωση αυτού. Το καλοκαίρι ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Νίκο Κόβατς ανέλαβε την ευθύνη των «ερυθρόλευκων», με τον οποίο ο σύλλογος απελπιστεί να επιστρέψει σε ηγετικούς ρόλους στη Γαλλία. Μέχρι στιγμής δεν τα καταφέρνει τέλεια: ισοπαλία 2:2 με τη Ρεν στον πρώτο γύρο.

Πρόβλεψη

Προφανώς, η Μονακό, που ξέρει να επιτεθεί υπέροχα, είναι ακόμα αδύναμη σε αμυντικές ενέργειες. Όσο για μένα, αυτό είναι υπέροχο νέο όχι μόνο για την Μετς, αλλά και για τους οπαδούς του απερίσκεπτου επιθετικού ποδοσφαίρου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *