The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μερβ εναντίον Νέμπιτσι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Мерв-Небитчи-04.05b

Πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν

Toplum Sports (Mary)

Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο Τουρκμενιστάν σχεδιάζουν περίεργα τη σεζόν. Τα Σαββατοκύριακα αγνοήθηκαν εδώ, ενώ τη Δευτέρα σκοπεύουν θα έχουν 3 αγώνες ταυτόχρονα. Συμπεριλαμβανομένου θα υπάρχει η αναμέτρηση μεταξύ των αουτσάιντερ του Yokara League: Μερβ θα φιλοξενεί τη Νέμπιτσι. Ποιος θα είναι σε θέση να κερδίσει αυτήν την αναμέτρηση; Οι ειδικοί μας έχουν προετοιμάσει αποκλειστική πρόβλεψη για το σημαντικό αγώνα στις 4 Μαΐου 2020.

Η Μερβ συνεχίζει να κρέμεται στο κάτω μέρος της κατάταξης

Οι ομάδα αυτή παίζει τώρα έτσι που είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι κάποτε κέρδιζε το κύπελλο (επανειλημμένα) και το Σούπερ Καπ, καθώς έπαιρνε θέσεις μεταξύ των νικητών του Yokara League. Τον τελευταίο καιρό ο σύλλογος είχε χαμηλές θέσεις και, για παράδειγμα, το 2019, τερμάτισε 8ος. Αυτή την άνοιξη η Μερβ χάρισε στους οπαδούς ελπίδα για πολυαναμενόμενη πρόοδο, κερδίζοντας την πρώτη της μονομαχία (1:0 με την Ενεργκέτικ). Αλλά μετά από αυτό έχουν περάσει 4 αγώνες. Και δεν κατάφεραν ποτέ να σκοράρουν τουλάχιστον 1 γκολ και να σημειώσουν έστω και 1 βαθμό. Την περασμένη Κυριακή οι “Murgabians” φαίνονταν καλοί στην έδρα του αντιπάλου, Σαγκαντάμ. Αλλά στο 51ο λεπτό ο Σαπάροφ έλαβε την «κόκκινη» και οι γηπεδούχοι γρήγορα κατάφεραν να επωφεληθούν από αυτό το πλεονέκτημα, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ.

Η Νέμπιτσι ξεκίνησε αυτή τη δεκαετία ως μεγαλοπρεπής και τώρα γίνεται αουτσάιντερ

Οι «εργάτες πετρελαίου» έχουν κερδίσει κιόλας και το Κύπελλο Προέδρου AFC. Καθώς κέρδισε πολλούς τίτλους στα πρωταθλήματα, κύπελλα και Σούπερ Κύπελλα. Αλλά αρκετά γρήγορα πολλά χάθηκαν. Τώρα αυτή η ομάδα θεωρείται ένα από τα αουτσάιντερ του Yokara League και, για παράδειγμα, το 2019 έφερε μια μέτρια 7η θέση. Τώρα επίσης δεν λάμπουν. Κατάφερε να κερδίσει μόνο την Σαγκαντάμ, ένα άλλο κλαμπ που για πολύ καιρό δεν μπορούσε να δείξει τίποτα το 2020. Αλλά και στις δύο άλλες μάχες του Μαρτίου η Νέμπιτσι έχασε «στεγνά» από την Αχάλ και την Κοπεντάγκ. Πιο πολύ αγωνίστηκε τον Απρίλιο, αλλά μέχρι στιγμής μετά το διάλειμμα δεν ήταν δυνατό να πιάσει βαθμούς. Πρώτα η Ενεργκέτικ κέρδισε εκτός έδρας, σημειώνοντας ένα καθοριστικό γκολ στο 2ο ημίχρονο. Μετά δεν βοήθησε καθόλου η αποβολή στο 22ο λεπτό του Καντίροφ. Εξαιτίας αυτού οι συμπαίκτες του δεν είχαν πολλές πιθανότητες στην έδρα της Ασγκαμπάτ. Έτσι και συνέβη, το τελικό σκορ ήταν 2:5 και ο σύλλογος έπεσε ήδη στην προτελευταία θέση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Νέμπιτσι κέρδισε τις περισσότερες συναντήσεις. Τα τελευταία χρόνια είχαν 7 παιχνίδια χωρίς ήττες. Αλλά στα τέλη Οκτωβρίου 2019 η Μερβ κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει, αλλά να το κάνει συντριπτικά (με σκορ 4:1).

Πρόβλεψη

Οι ομάδες δεν έλαμπαν αυτή την άνοιξη, αλλά θα έπρεπε να συντονιστούν καλύτερα για την προσωπική συνάντηση. Αν και οι φορείς στοιχημάτων προτιμούν τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι πρέπει επίσης να αγωνιστούν για τη νίκη. Οπότε οι αντίπαλοι μπορούν να εκπλήξουν με τον αριθμό των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,0 με απόδοση 1,666.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *