The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μεξικό εναντίον Σουηδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Мексика-США-25.03_cr

Φιλικός
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Την Κυριακή θα ξεκινήσει επιτέλους το Παγκόσμιο Κύπελλο. Λόγω του γεγονότος ότι το τουρνουά στο Κατάρ μεταφέρθηκε στο τέλος του φθινοπώρου και τις αρχές του χειμώνα και το χώσανε στη σεζόν των συλλόγων, η περίοδος προετοιμασίας θα είναι ελάχιστη. Παρόλα αυτά, οι συμμετέχοντες θα παίξουν κάποιους φιλικούς. Συμπεριλαμβανομένου του Μεξικού, το οποίο, στο δρόμο του προς τη Μέση Ανατολή, θα σταματήσει στη Χιρόνα και θα συναντηθεί εκεί με τη Σουηδία. Ποιος είναι πιο δυνατός σε αυτή την εκδοχή αντιπαράθεσης Αμερικής και Ευρώπης; Το αναλυτικό τμήμα του site παρουσίασε πρόβλεψη για φιλικό αγώνα στις 16 Νοεμβρίου 2022.
Το Μεξικό πηγαίνει στο επόμενο Μουντιάλ του
Το «El Tri» εντός έδρας το 1986 έφτασε στα προημιτελικά, και στη συνέχεια αποκλείστηκε και έχασε. Αλλά από το 1994, αυτή η ομάδα έχει δείξει μια μοναδική σταθερότητα. Προκρινόταν σταθερά από τον όμιλο, και στα 7 τουρνουά, αλλά και ολοκλήρωνε σταθερά τον αγώνα ήδη στους 16. Τώρα, υπό τον «Τάτα» Μαρτίνο, οι Μεξικανοί παραμένουν οι ίδιοι: εξακολουθεί να είναι ένας από τους ηγέτες του βορειοαμερικανικού ποδοσφαίρου, του οποίου οι καλύτεροι παίκτες παίζουν κυρίως σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. Αν και τώρα η πλειοψηφία θα προέρχεται από τοπικές ομάδες, ακόμη και οι Ochoa και Moreno επέστρεψαν στην πατρίδα τους για να τελειώσουν το παιχνίδι.
Η Σουηδία άλλαξε τη «χρυσή» περίοδο στο αποκορύφωμά της
Το «Tre Krunur» εξέπληξε ευχάριστα σε προηγούμενους κύκλους. Δεν άφησαν την Ιταλία να περάσει στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο στα πλέι οφ, μετά έφτασαν στα προημιτελικά στη Ρωσία, δείχνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα από το εντυπωσιακό «χάλκινο» το 1994. Στη συνέχεια, σημειώθηκε νίκη στον αγώνα με τους Ρώσους για την 1η θέση στον όμιλο της κατηγορίας Β του League of Nations, κερδίζοντας την τετράδα τους στο Euro το περασμένο καλοκαίρι… Και η ήττα στους 16 από την Ουκρανία, που σαν να έσπασε το θάρρος των Σκανδιναβών. Δεν έφτασαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, χάνοντας στον καθοριστικό γύρο των πλέι οφ εντός έδρας από τους φρέσκους Πολωνούς, που δεν έπαιξαν με τους αποκλεισμένους Ρώσους. Το League of Nations μετατράπηκε σε εξευτελιστικό αποκλεισμό, ούτε οι 4 βαθμοί δεν βοήθησαν, που κατάφεραν να συγκεντρώσουν με τη Σλοβενία. Ωστόσο, ο Janne Andersen διατήρησε τη θέση του και τώρα θα σκεφτεί πώς να διαμορφώσει ξανά τη σύνθεση. Στην τρέχουσα αίτηση, μόνο 8 έχουν εμπειρία πάνω από 20 αγώνες σε αυτό το επίπεδο. Από την άλλη, αστέρια όπως ο Isak και ο Kulusevski δεν κλήθηκαν επί του παρόντος, είναι απίθανο να τους σκεφτούν στο μέλλον.
Προηγούμενοι αγώνες
Οι ομάδες κατάφεραν να παίξουν 4 αγώνες μεταξύ τους. Το Μεξικό μόνο μία φορά κατάφερε να σημειώσει την ισοπαλία. Έχασαν τρεις φορές, μεταξύ των οποίων και στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Πρόβλεψη
Το Μεξικό πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένο και οι παίκτες του, όποιος βγει στο γήπεδο, έχουν κάτι να αποδείξει. Ποντάρουμε σε ονομαστικούς γηπεδούχους με χάντικαπ «0» (απόδοση 1,62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *