The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μεξικό εναντίον Ουρουγουάη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Mexico-Uruguay-08.09

Φιλικός αγώνας

NRG Stadium, Χιούστον

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018, 4:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο Χιούστον των ΗΠΑ το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο φιλικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων του Μεξικού και της Ουρουγουάης. Επισήμως, ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, αλλά τον τελευταίο καιρό οι Μεξικανοί παίζουν τόσους αγώνες σε αμερικανικό έδαφος που πιθανόν να αισθάνονται τις Ηνωμένες Πολιτείες σαν στο σπίτι τους. Παρ’ όλα αυτά οι εταιρείες στοιχημάτων έβγαλαν τους «Los Charrúas» μικρό φαβορί της συνάντησης, όμως, αξίζει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι ο Καβάνι είναι τραυματισμένος, έτσι το ζεύγος Σουάρες-Καβάνι δεν θα μας ευχαριστήσει με το παιχνίδι του.

Και πάλι στους 16

Για την εθνική ομάδα του Μεξικού οι 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου έγιναν και πάλι “εμπόδιο”. Αυτή τη φορά οι «Αζτέκοι» «σκόνταψαν» στην εθνική της Βραζιλίας, η οποία ενώπιον του Μουντιάλ θεωρούταν κύριος υποψήφιος για το τρόπαιο. Παρά την αρκετά πρόωρη αποχώρηση, το πρωτάθλημα για το Μεξικό ήταν επιτυχημένο, οι “πράσινοι” απέκλεισαν από το τουρνουά την εθνική  Γερμανίας και ήταν ισχυρότεροι από την κορεατική εθνική.

Στην οχτάδα

Η Ουρουγουάη κατόρθωσε να φτάσει στους προημιτελικούς, γι’ αυτή την ομάδα ήταν επιτυχία. Στη φάση των ομίλων οι «Los Charrúas» μόνο κέρδιζαν: την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία και τη Ρωσία, στους 16 οι Ουρουγουανοί ήταν ισχυρότεροι από τους νυν πρωταθλητές της Ευρώπης, τους Πορτογάλους. Στους προημιτελικούς στους Νοτιαμερικανοί έτυχαν οι Γάλλοι, οι οποίοι τελικά έγιναν νικητές, το σκορ εκείνης της συνάντησης ήταν 0:2.

Πρόβλεψη

Η εθνική του Μεξικού τον τελευταίο καιρό έπαιζε τακτικά στις ΗΠΑ, και το Τέξας συνορεύει με την πατρίδα της, οπότε ο αγώνας σίγουρα θα έχει αρκετούς από τους οπαδούς της. Στην Ουρουγουάη δεν θα μπορέσει να παίξει ο Καβάνι, ο Koito δεν έχει κάποιον ανάλογο να τον αντικαταστήσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το Μεξικό δε θα χάσει με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *