The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μεξικό εναντίον Ουαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Mexico-Wales-29.05

Φιλικός αγώνας

“Rose Bowl” Πασαντένα, Καλιφόρνια

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018, 04:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες της επόμενης Τρίτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών ομάδων του Μεξικού και της Ουαλίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Rose Bowl» στην Πασαντένα της Καλιφόρνιας, φαίνεται στο ουδέτερο έδαφος, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πιο άνετα θα νιώσουν σε αυτή τη συνάντηση οι εκπρόσωποι του CONCACAF. «Tricolor» θα παίξει στη συνηθισμένη ζώνη ώρας, άλλωστε, η Καλιφόρνια είναι πολύ κοντά στα σύνορα με το Μεξικό, οπότε σίγουρα στην αρένα θα είναι επαρκής αριθμός των οπαδών από το Μεξικό.

Δεν είναι κακή φόρμα

Η εθνική ομάδα του Μεξικού το 2018 πραγματοποίησε τρεις φιλικούς αγώνες, σημείωσε δύο νίκες επί της Βοσνίας και της Ισλανδίας, καθώς και την ήττα από τους Κροάτες 0:1. Ο χαμένος αγώνας πραγματοποιήθηκε επίσης στο αμερικανικό έδαφος, στο Τέξας, ο μοναδικός στόχος σε αυτή τη συνάντηση είναι στο λογαριασμό του Rakitic. Μην ξεχνάτε ότι η εθνική του Μεξικού ξεκίνησε το τελικό στάδιο προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τώρα το προπονητικό προσωπικό επιτελείο λύνει το θέμα της κύριας σύνθεσης.

Χωρίς τον Μπέιλ

Στη σύνθεση της Ουαλίας σίγουρα δε θα παίξει ο Gareth Bale, ο οποίος το περασμένο Σάββατο με τη Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Champions League, σκοράροντας ένα όμορφο γκολ στην πύλη του Κάριους. Για την Ουαλία η έλλειψη του «Ισπανού» είναι μεγάλη απώλεια, γιατί η σύνθεση αυτής της ομάδας είναι αρκετά περιορισμένη, ειδικά στη γραμμή της επίθεσης, γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθόλου η γραμμή πονταρίσματος για την επερχόμενη συνάντηση, στην οποία η εθνική Ουαλίας είναι σαφές αουτσάιντερ.

Πρόβλεψη

Η ομάδα Μεξικό έχει μια αξιοπρεπή επιλογή των παικτών, επιπλέον, το “τρικολόρ” μπροστά από τους Βρετανούς θα έχει πλεονέκτημα της έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: η εθνική Μεξικού θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,46.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *