The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μεξικό εναντίον Κόστα Ρίκα: προγνωστικά για στοίχημα

Мексика-Коста-Рика-31.01

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου  2022 – Τελικός γύρος

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Αζτέκα

Οι εθνικές ομάδες του Μεξικού και της Κόστα Ρίκα θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν την πιο δυνατοή στον επόμενο αγώνα του δέκατου γύρου των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Μεξικό

Στις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις η εθνική Μεξικού αποδείχθηκε ισχυρότερη από την Ονδούρα (3:0), το Ελ Σαλβαδόρ (2:0) και την Τζαμάικα (2:1), ενώ έχασε από τους απευθείας ανταγωνιστές ΗΠΑ (0:2) και Καναδά (1:2). Αυτές οι αστοχίες έριξαν τους «πράσινους» στην τρίτη θέση στα προκριματικά με 17 βαθμούς, τη διαφορά τερμάτων 13-8 και ακόμα καλές ευκαιρίες να πάνε στο Κατάρ τον χειμώνα του 2022.

Κόστα Ρίκα

Ενώ η Κόστα Ρίκα μπορεί να μείνει εκτός αυτού του τουρνουά. Άλλωστε τώρα βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 12 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 7:7. Πριν από λίγο καιρό οι Τίκος νίκησαν το Ελ Σαλβαδόρ με σκορ 2:1, την Ονδούρα 2:1 και τον Παναμά 1:0, αλλά δεν κατάφεραν να σπάσουν την αντίσταση των ΗΠΑ (1:2) και του Καναδά (0:1).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον παράγοντα της έδρας τους, παρά το γεγονός ότι το επίπεδο του Μεξικού είναι υψηλότερο. Η πρόβλεψή μου είναι: τίποτα δεν θα εμποδίσει τους γηπεδούχους να κατακτήσουν τους επόμενους τρεις βαθμούς (απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *