The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μεξικό εναντίον  Καναδάς: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-Mexico-Canada-20.06

CONCACAF

Στάδιο Broncos στο Mile High, Ντένβερ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019, 05:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Πέμπτης, 20 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην αμερικανική πολιτεία του Κολοράντο στην φάση των ομίλων του CONCACAF Gold Cup, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες του Μεξικού και του Καναδά. Είναι ελαφρώς διαφορετικού επιπέδου εθνικές, αλλά ακόμα σε τέτοια τουρνουά πάντα υπάρχει διασκέδαση. Έτσι, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μεξικό – Καναδά.

Οι Μεξικανοί επιτίθενται έντονα

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα του Μεξικού φαίνεται απλά καταπληκτική και πρέπει να κρίνετε όχι μόνο τα αποτελέσματα. Την παραμονή του τουρνουά η ενδεκάδα του Gerardo Martino πραγματοποίησε δύο ισχυρές μάχες εναντίον καλών αντιπάλων, κερδίζοντας και τους δύο αγώνες “δια μέσω του over” – 3:1 και 3:2. Αλλά στον πρώτο αγώνα του τουρνουά οι “πράσινα” εξέπληξαν ακόμη περισσότερο, νικώντας την εθνική Κούβας με σκορ 7:0. Έτσι είναι τώρα οι Μεξικανοί: συνεχές βασανιστήρια των αντιπάλων, σταθερή πίεση σε όλες τις πλευρές.

Εξαιρετικά αποτελέσματα με τους αδύναμους αντιπάλους

Την ίδια στιγμή η ομάδα του Καναδά κέρδισε επίσης τον πρώτο αγώνα στο τουρνουά, νικώντας (αλλά όχι τόσο σημαντικά) τη Μαρτινίκα – 4:0. Αυτό είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά ο αντίπαλος είναι πολύ αδύναμος. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του John Herdman κέρδισαν τους τελευταίους 7 αγώνες, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν είχαν ποτέ άξιους αντίπαλους. Ενώ με καλούς αντιπάλους οι “κόκκοι” παίζουν άσχημα και αποκλειστικά από την άμυνα…

Πρόβλεψη

Η ομάδα του Μεξικού είναι σαφώς πιο ισχυρή από τον Καναδά, ακόμα κι αν δεν εξετάζετε τα αποτελέσματα. Απλώς οι Μεξικανοί έχουν ισχυρότερους παίκτες και γενικά το ομαδικό παιχνίδι είναι πολύ πιο επιθετικό. Πιθανότατα, οι επίσημοι γηπεδούχους από τα πρώτα λεπτά θα αρχίσουν να κυριαρχούν και θα κερδίσουν πανεύκολα τον επόμενο αγώνα. Θα ξεκινήσουν από το πρώτο ημίχρονο κιόλας… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη του Μεξικού στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *