The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μεξικό εναντίον Βενεζουέλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-Mexico-Venezuela-06.06

Φιλικά

Στάδιο Mercedes-Benz, Ατλάντα

Πέμπτη, 6 Ιονίου 2019,11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στην αμερικανική πόλη Ατλάντα θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων του Μεξικού και της Βενεζουέλας. Αυτές οι ομάδες είναι κάπως διαφορετικού επιπέδου, αλλά η συνάντησή τους πρέπει να είναι “ζωντανή” και ενδιαφέρουσα. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μεξικό εναντίον Βενεζουέλα.

Ανοιχτό στυλ παιχνιδιού

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Μεξικού φαίνεται αρκετά καλή, αν και το φθινόπωρο η ομάδα είχε προφανή προβλήματα. Προφανώς, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 η ενδεκάδα του Gerardo Martino απλώς «κάηκε», κι γι’ αυτό έχασε 5 παιχνίδια φθινοπώρου από τα 6. Αλλά το Μάρτιο του 2019 οι “πράσινοι” εξέπληξαν ευχάριστα, κερδίζοντας και τους δύο αγώνες. Και οι δύο νίκες κερδήθηκαν διάμεσου “over”, που δείχνει την εστίαση της εθνικής ομάδας στην επίθεση – 3:1 με τη Χιλή και 4:2 με την Παραγουάη. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Μεξικανοί οπωσδήποτε έχαναν στις τελευταίες 11 συναντήσεις…

Ούτε νίκη ούτε ήττα

Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα της Βενεζουέλας δεν προκαλούσε και ποτέ αίσθηση, οπότε και τώρα απλώς δείχνει ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα. Αξίζει από σημειώστε ότι για τους τελευταίους 6 αγώνες οι παίκτες  του Rafael Dudamel κατάφεραν να κερδίσουν δύο φορές και να χάσουν μόνο μία φορά. Οι “κόκκινοι” συνεχώς χάνουν και σκοράρουν, παίζοντας αποκλειστικά μέσα από το «over». Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δυο μέρες, η ενδεκάδα της Βενεζουέλας είχε συνάντηση με την εθνική Ισημερινού, η οποία τελείωσε επίσης αποτελεσματικά – με μια ισοπαλία με σκορ 1:1.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα του Μεξικού έχει συνέλθει επιτέλους και είναι έτοιμη να τους πάντες. Ταυτόχρονα και η εθνική Βενεζουέλας δεν δώρο και αγωνίζεται μέχρι εσχάτων. Στην επιλογή του στοιχήματος  αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μεξικανοί είναι πολύ εθισμένοι στο να παίζουν στην επίθεση, και γι’ αυτό χάνουν από όλους. Ενώ οι παίκτες της Βενεζουέλας ξέρουν να σκοράρουν ακόμη και σε πιο δυνατούς αντιπάλους. Επομένως, και αυτή τη φορά πρέπει οι “κόκκινοι” πρέπει να σκοράρουν… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η εθνική Βενεζουέλας θα σκοράρει με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *