The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαυροβούνιο εναντίον Λουξεμβούργο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Черногория-Люксембург-12.10b

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Θ – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Stadion Pod Goricom

Το Πρωτάθλημα Εθνών, ακόμη και στην τρέχουσα μορφή του, παραμένει ένα μάλλον φευγαλέο τουρνουά. Ο τρίτος γύρος έχει ήδη παιχτεί αυτό το Σαββατοκύριακο, δηλαδή έχει περαστεί ο ισημερινός της κλήρωσης. Είναι ήδη δυνατό να γίνουν συγκεκριμένα αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι το Μαυροβούνιο και το Λουξεμβούργο στον 2ο γύρο θα αγωνιστούν για την 1η θέση στον όμιλο. Ποιος θα μπορέσει να την πάρει στο τέλος; Είναι επιτακτική ανάγκη να κερδίσουν σε προσωπική αναμέτρηση.

Το Μαυροβούνιο φαίνεται πολύ σίγουρο

Τα «Γενναία γεράκια» απογοήτευαν τους θαυμαστές τους για πολύ καιρό. Αλλά τώρα, υπό τον Φαρούκ Χαντζιμπίγκιτς, έχουν ένα ευχάριστο σερί χωρίς ήττες. Και σε επίσημους αγώνες αυτή η ομάδα δείχνει 100% το 2020. Η ομάδα έκανε ένα καλό ξεκίνημα για τη νίκη στο Πρωτάθλημα Εθνών λόγω των νικών του Σεπτεμβρίου επί της Κύπρου και του Λουξεμβούργου. Ναι, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος «παραθύρου» οι Μαυροβούνιοι παραλίγο να χάσουν εντός έδρας από τη μέτρια Λετονία, ο Ιβάνοβιτς σημείωσε 1-1 στο 91ο λεπτό. Αλλά ήταν φιλική μονομαχία και ήδη 3 ημέρες αργότερα, ήδη στην αναθεωρημένη σύνθεση, τα «γενναίοι γεράκια» σημείωσαν 2-0 με το Αζερμπαϊτζάν. Ο Στέβαν Γιόβετιτς άνοιξε το σκορ το Σάββατο.

Το Λουξεμβούργο θέλει να επιβάλει ανταγωνισμό στον αγώνα για την 1η θέση

Τα «κόκκινα λιοντάρια» υπό τον Λουκ Χολτζ άρχισαν να θεωρούνται πολύ σκληρό καρύδι, ικανά να δημιουργήσουν προβλήματα για οποιονδήποτε. Ήταν το ίδιο κατά τη διάρκεια του τρέχοντος «παραθύρου». Ναι, είναι ήδη ντροπή να χάσουν από το Λιχτενστάιν, ακόμη και σε έναν φιλικό αγώνα. Αλλά η ομάδα έχει ήδη αποκατασταθεί για αυτό όταν κέρδισε τον επίσημο αγώνα το Σάββατο. Ο Daniel Sinani έγινε ο ήρωας. Ο 23χρονος που παίζει για την Wasland-Beveren αυτή τη σεζόν σημείωσε διπλό σε 13 λεπτά, γεγονός που επέτρεψε στους Λουξεμβούργους να αποκτήσουν άριστη κατάσταση έναντι της Κύπρου στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί οι ομάδες τελείωσαν με 2-0. Και, στην ουσία, ήταν η τελευταία πραγματική απειλή για την ηγεσία του Μαυροβουνίου. Η διαφορά μεταξύ των ομάδων μετράται ακριβώς από αυτά τους τρεις βαθμούς που η Γιόβετιτς και οι συμπαίκτες του κέρδισαν τον Σεπτέμβριο σε προσωπική συνάντηση.

Πριν από ένα μήνα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν στο γήπεδο του Λουξεμβούργου. Στο τέλος, όταν οι γηπεδούχοι έμειναν στη μειονότητα, κέρδισαν πέναλτι, το οποίο ο Bechirai εφάρμοσε στο 93ο λεπτό, ανοίγοντας τελικά το σκορ. Πριν από αυτό, το 2013, τα «γεράκια» κέρδισαν τον φιλικό αγώνα πολύ πιο εύκολα με σκορ 4:1.

Πρόβλεψη

Το Μαυροβούνιο έχει τον Γιόβετιτς και μπορεί «να κάνει τη διαφορά». Καθώς θα παίξει εντός έδρας. Σας συνιστούμε να ποντάρετε στους γηπεδούχους (με απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *