The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαυροβούνιο εναντίον Ελλάδα: προγνωστικά για στοίχημα

Греция

Φιλικός

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022, 21:00 μ.μ.

Πόντγκοριτσα

Στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ευρώπης, η τύχη λίγων μόνο εθνικών ομάδων είναι άγνωστη. Οι υπόλοιπες εθνικές ομάδες δεν είναι απασχολημένες τώρα, αλλά χρησιμοποιούν το «παράθυρο της FIFA» για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Ακόμη και τη Δευτέρα θα υπάρξουν φιλικοί αγώνες, μεταξύ αυτών θα παίξουν μεταξύ τους οι εκπρόσωποι του Μαυροβουνίου και της Ελλάδας. Ποιο από αυτό το ζευγάρι είναι πιο δυνατό τώρα:

Το Μαυροβούνιο αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι παραμένει η χειρότερη εθνική μεταξύ των πρώην εκπροσώπων της Γιουγκοσλαβίας

Οι Brave Falcons δεν έχουν παίξει ποτέ πουθενά μέχρι στιγμής. Η Βόρεια Μακεδονία μπόρεσε ήδη να κάνει ντεμπούτο στο Euro, ενώ οι Μαυροβούνιοι παραμένουν χωρίς αξιοσημείωτη επιτυχία. Οι τεχνικοί αλλάζουν, αλλά η ουσία παραμένει η ίδια: υπάρχει ο Στέβαν Γιόβετιτς, ο οποίος δεν γίνεται νεότερος ή υγιέστερος, αλλά αναμένονται θαύματα από αυτόν και υπάρχουν όλοι οι άλλοι που προσπαθούν να βοηθήσουν τον αρχηγό τους. Δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά, έτσι στην επιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, κερδήθηκαν μόνο 12 βαθμοί σε 10 αγώνες. Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον ο Ραντούλοβιτς που κράτησε το πόστο του σκέφτεται ήδη τον επόμενο κύκλο. Εξ ου και οι 6 ντεμπιτάντ, ελλείψει αρκετών έμπειρων σταρ όπως ο Bechiray και ο Mugoshi. Ήδη έχασαν από την Αρμενία τον Μάρτιο, αν και εκτός έδρας.

Η Ελλάδα προσπαθεί ξανά να ξεκινήσει μια νέα φάση

Οι Έλληνες πριν από λίγο καιρό αναφέρονταν ως μια σοβαρή ομάδα στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται καν για τη συγκλονιστική νίκη στο Euro 2004 από την ομάδα του Otto Reehhagel. Πιο σημαντική είναι η σταθερότητα που ήταν το 2008-2014, όταν δεν έλλειψε από κανέναν «μεγάλο» τουρνουά… Μετά όμως κάτι κόπηκε. Ακόμη και στο Euro, όπου τα προκριματικά ήταν πιο εύκολα, δεν κατάφερε να περάσει. Και στον αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι Έλληνες, για παράδειγμα, πήραν μόλις 10 βαθμούς σε 8 γύρους στην τελευταία πρόκριση – δεν ήταν καν κοντά στο να επιβάλλουν τον ανταγωνισμό όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και στη Σουηδία. Τώρα θα υπάρξει μια νέα προσπάθεια, ήδη υπό την ηγεσία του Γκας Πογιέτ. Μέχρι στιγμής πάντως ο Ουρουγουανός δεν αλλάζει ιδιαίτερα τη σύνθεση, υπάρχουν κυριολεκτικά λίγοι πρωτοεμφανιζόμενοι στην αίτηση. Ένας νέος τεχνικός έκανε το ντεμπούτο του με τη Ρουμανία. Και εκεί λόγω Μπουχαλάκη κατάφεραν να κερδίσου.

Προηγούμενοι αγώνες

Δεν παίχτηκαν επίσημοι αγώνες μεταξύ των ομάδων. Μόλις το 2016 ήταν μια φιλική συνάντηση όπου οι Έλληνες κέρδισαν εντός έδρας με 2-1.

Πρόβλεψη

Οι Έλληνες δείχνουν καλύτερα τώρα και ο παράγοντας της έδρας είναι απίθανο να βοηθήσει τους αποδυναμωμένους Μαυροβούνιους. Ποντάρουμε στη νίκη της Ελλάδας με απόδοση 2,28.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *