The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρόκο εναντίον Πορτογαλία: προγνωστικά για τον αγώνα

Португалия-Нигерия-17.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Προημιτελικοί
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Al Thumama Stadium

Για δεύτερο σερί Μουντιάλ θα δούμε αγώνα μεταξύ εθνικών Μαρόκου με Πορτογαλίας. Αυτή τη φορά οι ομάδες θα αναμετρηθούν στους προημιτελικούς.
Μαρόκο
Το Μαρόκο θεωρείται μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Αφρική, αλλά σε αυτό το παγκόσμιο φόρουμ, λίγοι περίμεναν μια σημαντική ανακάλυψη από αυτό. Παρόλα αυτά, η ομάδα, λόγω πειθαρχίας στην άμυνα, πέτυχε επτά βαθμούς σε τετράδα με Κροατία (0:0), Βέλγιο (2:0) και Καναδά (4:1), μετά απ’ αυτό πέταξαν έξω από τη διοργάνωση την Ισπανία στους 16 στη διαδικασία των πέναλτι.
Πορτογαλία
Νίκες 3-2 επί της Γκάνας και 2-0 επί της Ουρουγουάης, καθώς και ήττα 1-2 από τη Νότια Κορέα είναι τα αποτελέσματα της Πορτογαλίας στη φάση των ομίλων, όπου τερμάτισε πρώτη με έξι βαθμούς και διαφορά τερμάτων 6:4. Θα ήθελα να σημειώσω ότι στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, οι παίκτες του Σάντους νίκησαν εντυπωσιακά την Ελβετία 6:1.
Πρόβλεψη
Πιστεύω ότι μετά από ένα εξαντλητικό παιχνίδι με τους Ισπανούς, το Μαρόκο απλά δεν έχει τη δύναμη να πολεμήσει μια ισχυρότερη Πορτογαλία, οπότε η ευρωπαϊκή ομάδα εγγυάται την πρόσβαση στα ημιτελικά μετά την κανονική διάρκεια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Πορτογαλίας με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *