The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρόκο εναντίον Ισπανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Испания-Коста-Рика-23.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Γύρος των 16
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Education City Stadium

Την Τρίτη Μαρόκο και Ισπανία θα παίξουν τον αγώνα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.
Οι Μαροκινοί μπορούν να πάνε μακριά
Η εθνική ομάδα του Μαρόκου δεν θεωρήθηκε μεγάλος διεκδικητής για πρόκριση από τον όμιλο, όπου έπαιξαν τόσο δυνατές ομάδες όπως η Κροατία και το Βέλγιο. Στον πρώτο γύρο, κατάφεραν να αντέξουν στη μάχη με τους νυν ασημένιους πρωταθλητές του κόσμου, τους Κροάτες – 0:0, στη συνέχεια κέρδισαν εντελώς συγκλονιστικά τους Βέλγους – 2:0. Στον τελευταίο γύρο, οι Μαροκινοί νίκησαν και τους Καναδούς 2:1, αν και είχαν ένα εξαιρετικά αδύναμο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα κέρδισε τον όμιλό της, αν και υπάρχει μικρό μέρισμα από αυτό, δεδομένου του ονόματος του αντιπάλου στους 16. Η σύνθεση είναι καλή εδώ, αλλά σχεδόν οι βασικοί αστέρες Ziyech και Hakimi κινδυνεύουν να χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.
Ακατανόητοι Ισπανοί
Η «κόκκινη μανία» ξεκίνησε εύκολα όταν κέρδισε την Κόστα Ρίκα με 7-0, αν και δεν υπήρξαν άλλες νίκες. Στον δεύτερο γύρο σημείωσαν ισοπαλία με τους Γερμανούς – 1:1. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα στην τετράδα, χάνοντας στον τελευταίο γύρο με 1:2 από τους Ιάπωνες. Πολλοί έγραψαν ότι αυτή η ήττα ήταν τακτική, γιατί θα μπορούσαν να μείνουν και εκτός των πλέι οφ. Ο αντίπαλος δεν είναι εύκολος, πρέπει να δείξουν το καλύτερο τους ποδόσφαιρο.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, τότε η μάχη τους στη φάση των ομίλων έληξε με σκορ 2:2.
Πρόβλεψη
Οι φορείς στοιχημάτων προτιμούν την ευρωπαϊκή ομάδα, αν και στην πραγματικότητα δεν είναι όλα τόσο απλά. Το Μαρόκο επιδεικνύει ελκυστικό ποδόσφαιρο και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην «κόκκινη μανία». Τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι παραγωγικά σε αυτό το τουρνουά, ας ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 εδώ με απόδοση 2,34.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *