The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ Ολιμπίκ εναντίον Μπορντό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Marselle-5.02

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βελοντρόμ, Μασσαλία

Την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, στη Γαλλία θα παιχτεί μόνο ένας από τους αναβληθέντες αγώνες του 18ου γύρου της τοπικής Λιγκ 1, όπου η Μαρσείγ θα φιλοξένει την Μπορντό. Οι εταιρείες στοιχημάτων τείνουν προς την πλευρά των γηπεδούχων, επειδή στη Γαλλία η έδρα σημαίνει πολλά, αλλά στην πραγματικότητα οι φιλοξενούμενοι μπορούν τώρα να “πυροβολήσουν”. Έτσι απλό και “αδύναμο” παιχνίδι εδώ σίγουρα δεν πρέπει να αναμένεται …

“Μαύρη” ρίγα

Προς το παρόν η Μαρσέιγ έπαιξε 21 αγώνες, μετά τους οποίους στ ενεργητικό της ομάδας “καμαρώνουν” 31 βαθμοί. Αυτό το αποτέλεσμα επιτρέπει στους Les Phocéens να βρίσκονται στην 8η θέση του τουρνουά, αλλά είναι ακόμα μακριά από τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Στην πραγματικότητα, η ενδεκάδα του Ρούντι Γκαρσία μπορούν να πυροβολήσουν ανά πάσα στιγμή και να φτάσουν στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, επειδή η σύνθεση είναι αρκετά ισχυρή. Ωστόσο, το παιχνίδι της ομάδας θέλει ακόμα πολλή δουλειά, ειδικά από τον Δεκέμβριο. Έτσι, στους τελευταίους 11 αγώνες η ομάδα κατάφερε να κερδίσει μόνο μία νίκη, και αυτή εκτός έδρας  – 0:1 με την Καέν. Ωστόσο, εντός έδρας η Μαρσέιγ σκοράρει σταθερά που δεν πρέπει να ξεχνάμε…

Εναλλαγή των νικών και ηττών

Με τη σειρά της η Μπορντό βρίσκεται λίγο πιο κάτω στην κατάταξη, επειδή μετά από 21 παιχνίδια που παίχτηκαν στο τουρνουά σημείωσε 28 βαθμούς. Το θέμα είναι ότι η ομάδα “αγαπάει ίσιους αριθμούς”: αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει από 7 νίκες, ισοπαλίες και ήττες. Αλλά εκτός έδρας αυτή τη σεζόν στη Λιγκ 1 η ενδεκάδα του Gustavo Poyet δεν φαίνονται τόσο καλά: μόνο 2 νίκες στους 10 αγώνες. Επιπλέον, οι δύο τελευταίες συναντήσεις οι “Γιρονδίνοι” έχασαν: 1:0 με τη Στρασμπούρ στο πρωτάθλημα και 3:2 με την ίδια Στρασμπούρ, αλλά στο Κύπελλο Γαλλίας. Σε κάθε περίπτωση πριν από αυτό το παιχνίδι η Μπορντό είχε 5 ολόκληρες μέρες ξεκούρασης!

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ είναι γενικά πιο ισχυρή από την Μπορντό, αλλά τώρα η ομάδα φαίνεται απλά απαίσια. Les Phocéens δεν καταφέρνουν τίποτα, αλλά οι “Γιρονδίνοι” μερικές φορές “πυροβολούν”. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι θα έρθουν στο παιχνίδι πιο φρέσκοι, οπότε θα είναι σε θέση να εκπλήξουν τους φιλοξενούμενους που χάνουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπορντό θα σκοράρει με απόδοση 1,52.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *