The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Τουλούζ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Marseille-Toulouse-10.08

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Βελοντρόμ

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Παρασκευή ξεκινά η σεζόν στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Ο πρώτος αγώνας αυτού του τουρνουά θα είναι η συνάντηση μεταξύ Μαρσέιγ και Τουλούζ. Την περασμένη σεζόν οι μελλοντικοί αντίπαλοι έλυναν τελείως διαφορετικά προβλήματα: η Μαρσέιγ προσπαθούσε να προκριθεί στο Champions League, ενώ η Τουλούζ να διατηρήσει θέση στην ελίτ. Ως αποτέλεσμα, οι “βιολετί” εκπλήρωσαν την αποστολή τους, ενώ η Μαρσέιγ θα παίξει μόνο στο Γιουρόπα Λιγκ, όπως και την προηγούμενη σεζόν.

Κακά αποτελέσματα

Σε τέσσερις αγώνες πριν από την έναρξη της σεζόν η Μασσαλία δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία φορά. Σημειώθηκαν ισοπαλίες με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνα και Βιγιαρεάλ, ήττες από την Μπέτις και την Μπόρνμουθ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σε κάθε έναν από τους αγώνες σκόραραν και οι δύο ομάδες, δηλαδή, η Μαρσέιγ και στο πρωτάθλημα που ξεκινά σίγουρα θα ευχαριστεί τους οπαδούς της με παραγωγικό ποδόσφαιρο. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η Μαρσέιγ είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, τη σεζόν 2017-18 σημείωσε 12 νίκες σε 19 αγώνες.

Τέσσερις συναντήσεις

Τον πρώτο της φιλικό αγώνα η Τουλούζ πραγματοποίησε στις 10 Ιουλίου εναντίον της ομάδας Villefranche. Η συνάντηση εκείνη κερδήθηκε από τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα 5:2. Μετά υπήρξαν νίκη πάνω στη Αζαξιό, ισοπαλία με τη Νιμ 0:0, ήττα από την Κρίσταλ Πάλας 1:4. Την προηγούμενη περιοδεία η Τουλούζ στα εκτός έδρας παιχνίδια φαινόταν αδύναμη, καταγράφηκαν μόλις δύο νίκες σε 19 συναντήσεις, η διαφορά τερμάτων είναι 15:33.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ δεν έδειξε τα καλύτερα αποτελέσματα πριν την έναρξη της σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα συνεχίσει να χάνει στην επίσημη σεζόν, ειδικά επειδή τον εναρκτήριο αγώνα η ομάδα του Rudy Garcia θα παίξει στο Βελοντρόμ. Η Τουλούζ παίζει αδύναμα εκτός έδρας, απ’ αυτό θα επωφεληθεί η Μαρσέιγ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μαρσέιγ με απόδοση 1,46.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *