The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Ρεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ренн-Марсель-16.12b

Πρωτάθλημα Γαλλίας    

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Μαρσέιγ Στάδιο “Velodrome”

Το πρόγραμμα του Σαββάτου για τον εικοστό δεύτερο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας θα τελειώσει με τον αγώνα μεταξύ γειτόνων σε απόσταση τουρνουά – Μαρσέιγ και Ρεν.

Μαρσέιγ

Στις αρχές του χειμώνα η Μαρσέιγ ήταν ο σκιώδης ηγέτης του πρωταθλήματος, αλλά μετά από τα λάθη σε αναμετρήσεις με την Ντιζόν (0:0), τη Νιμ (1:2), τη Λανς (0:1) και τη Μονακό (1:3), οι ορέξεις έχουν μειωθεί αισθητά. Οι παίκτες του Villas-Boas είναι τώρα μόνο έκτοι με 32 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 27:22

Ρεν

Η απόδοση της Ρεν είναι ελαφρώς πιο ωραία: πέμπτη θέση, 36 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 30:23. Την προηγούμενη μέρα ΟΙ «ερυθρόμαυροι» έχασαν 0:1 από τη Λιλ. Αλλά πριν από αυτό είχαν μια σειρά επιτυχημένων συναντήσεων με τους Μπρεστ (2:1), Λυών (2:2), Ναντ (0:0) και Μετς (1:0), οπότε είναι πολύ απερίσκεπτο να απορρίψουμε τους Μρέτονς εκ των προτέρων.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Ρεν, η οποία βρίσκεται στην κατάσταση των φιλοξενουμένων, δεν θα επιβάλει πίεση στην έδρα του αντιπάλου, ενώ η Μαρσέιγ, που δεν θέλει να χάσει, σίγουρα θα πάει σε βαθιά άμυνα. Γι’ αυτό δεν αναμένεται υπερβολική βαθμολογία εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *