The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για στοίχημα

ПСЖ-Анже-15.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βελοντρόμ

Το πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής της Ligue 1 Γαλλίας θα ολοκληρωθεί με σοβαρή μάχη μεταξύ Μαρσέιγ και ΠΣΖ.

Μαρσέιγ

Την παραμονή η Μαρσέιγ νίκησε εύκολα τη Λοριάν (4:1), χάρη σ’ αυτό ανέβηκε στην τρίτη θέση με 17 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 18:11. Αλλά πριν από αυτό οι «προβηγκιανοί» έπεσαν σε μια μικρή κρίση, όπως αποδεικνύεται από ισοπαλία με την Ανζέ (0:0) και ήττες από Λενς (2:3) και Λιλ (0:2).

ΠΣΖ

Ήττα 0:2 κόντρα στη Ρεν σε καμία περίπτωση δεν εμπόδισε την ΠΣΖ να είναι σίγουρος ηγέτης του πρωταθλήματος. Συνολικά, οι Παριζιάνοι πέτυχαν 27 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 24:10. Τα πρόσφατα θύματά τους ήταν η Λυών (2:1), η Μετς (2:1), η Μονπελιέ (2:0) και η Ανζέ (2:1).

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ δεν παίζει με όλη της τη δύναμη στην εθνική αρένα, αλλά είναι θέμα τιμής για αυτήν να σπάσει την αντίσταση του πραγματικού της αντιπάλου. Είμαι σίγουρος για την τελική επιτυχία των Παριζιάνων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *