The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Μπορντό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Marseille-Bordeaux-18.02

Λιγκ 1 Γαλλίας

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το βράδυ τον 26ο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας θα κλείσει ο αγώνας των δύο ομάδων που βρίσκονται στο πάνω μέρος του βαθμολογικού πίνακα Μαρσέιγ και Μπορντό στο στάδιο Βελοντρόμ.

Η ομάδα από το νότο της Γαλλίας φέτος έχει εντελώς πραγματική ευκαιρία να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου έχει καιρό να παρουσιαστεί. Στον τελευταίο γύρο η Μαρσέιγ έχασε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα, παίζοντας ισοπαλία με τη Σάιντ Ετιέν (2:2). Επιπλέον τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας Μαντάντα. Πριν από τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Μπράγα δεν είναι πολύ καλά. Εκτός από το γεγονός ότι η Μαρσέιγ θα έχει λιγότερο χρόνο να ξεκουραστεί μετά από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, οι αντίπαλοι της ομάδας θα είναι οι παίκτες από τη Ζιρόνα, με τους οποίους οι νότιοι έχουν πολύ ενδιαφέρουσα στατιστική προσωπικών συναντήσεων: οι τελευταίοι πέντε αγώνες έληξαν με ισοπαλία, ενώ στους έξι η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να νικήσει την Μπορντό.

Πολύ άβολος αντίπαλος, κούραση και τραυματισμοί είναι οι αιτίες γι’ τις οποίες η Μαρσέιγ μάλλον δε θα καταφέρει να κερδίσει συντριπτική νίκη.

Η Μπορντό μετά την αλλαγή του προπονητή επέστρεψε στον αγώνα για τις θέσεις στα ευρωπαϊκά κύπελλα, σημειώνοντας 12 από 12 βαθμούς στους τελευταίους τέσσερις γύρους. Τα θύματα της Μπορντό ήταν η ισχυρή Ναντ και ακόμα ένας άλλος υποψήφιος για το Τσάμπιονς Λιγκ η Λυών Ολιμπίκ. Σίγουρα η Μπορντό θα δώσει μάχη στον πιο επιτυχημένο τον τελευταίο καιρό αντίπαλο.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *